Едно изказване на Сара Пейлин ме накара да се замисля какво всъщност цели въпросната информация? Дали не е от сорта "казвам ти дъще, сещай се снахо"? Интересно ми е да видя и други мнения. Ето и самият текст:
<<Първата атомна бомба във войната срещу Русия трябва да бъде пусната над България и то върху столицата и София.....Вие българите сте гадни нагаждачи, способни да оцеляват при всякакви условия, в рамките на всяка империя, империя чиито блага изсмуквате, империя която обезкървявате, и в крайна сметка надживявате. Вие сте паразити и никога не сте допринесли с нищо за просперитета на тези, към които сте били присъединени.
Вашата загуба, като население за Европейският съюз и НАТО, не би била загуба, а печалба, защото вашето унищожение би отрязало всяка надежда на путиновска Русия, че ще успее да възстанови влиянието си в Източна Европа и същевременно би улеснило използването на територията която населявате, за разгръщането и осъществяването на стратегическите цели за които ни е необходима.>>
източника: http://bgvest.eu/?p=14824"
кой печели от тази "партенка"?
- optics
- Модератор
Re: кой печели от тази "партенка"?

Едно измислено от жълта медия "интервю" те накара да се замислиш, и да питаш за още мнения ???
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Бих се замислил за достоверността на интервю, от което излиза, че Сара Пейлин знае какво и къде е България. И дори, че столицата е София...
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
- ablood
- Обратна връзка:
На мен повече ми хареса статията от същата медия:
Мръсната истина за киселото мляко излезе наяве,цяла България е в шок!
Снощи на редакционната ни поща получихме следното писмо, подписано от 38 учени от БАН, в което се казва следното:
„Скъпи приятели, пишем ви, защото току що завърши нашето 20 годишно проучване, което всички искат да скрият. Току що разбрахме, че киселото мляко, което всички смятаха за полезно, всъщност не е естествен природен продукт, а е изработено в една лаборатория на КГБ в околностите на Ростов на Дон. В така нареченото „кисело мляко“ е пълно с бактерии, предизвикващи сънливост, полова немощ, апатия, желание да се гласува за БСП и внезапна и необяснима любов към песните на Муслим Могумаев и Алла Пугачова!
Имаме неоспорими доказателства че с всяка кофичка кисело мляко вие поглъшате и по един микрочип, който ви кара да теглите заеми от банките и да купувате панелни апартаменти при 130 процента лихва! Пазете се! нацията ни е в опасност!“
PS. „Много хора дадоха живота си, за да може това изследване да стигне до вас! Направете го достояние на всички!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- Bistra
- Напуснал форума
А това сме го чели вече. Даже и го обсъждахме. Явно си го изпуснал.ablood написа:На мен повече ми хареса статията от същата медия:

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")