кой печели от тази "партенка"?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
vio

кой печели от тази "партенка"?

Мнение от vio »

Едно изказване на Сара Пейлин ме накара да се замисля какво всъщност цели въпросната информация? Дали не е от сорта "казвам ти дъще, сещай се снахо"? Интересно ми е да видя и други мнения. Ето и самият текст:

<<Първата атомна бомба във войната срещу Русия трябва да бъде пусната над България и то върху столицата и София.....Вие българите сте гадни нагаждачи, способни да оцеляват при всякакви условия, в рамките на всяка империя, империя чиито блага изсмуквате, империя която обезкървявате, и в крайна сметка надживявате. Вие сте паразити и никога не сте допринесли с нищо за просперитета на тези, към които сте били присъединени.

Вашата загуба, като население за Европейският съюз и НАТО, не би била загуба, а печалба, защото вашето унищожение би отрязало всяка надежда на путиновска Русия, че ще успее да възстанови влиянието си в Източна Европа и същевременно би улеснило използването на територията която населявате, за разгръщането и осъществяването на стратегическите цели за които ни е необходима.>>

източника: http://bgvest.eu/?p=14824"
Аватар
optics
Модератор

Re: кой печели от тази "партенка"?

Мнение от optics »

:rofl: :rofl: :rofl:
Едно измислено от жълта медия "интервю" те накара да се замислиш, и да питаш за още мнения ???
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
speedy

Мнение от speedy »

Бих се замислил за достоверността на интервю, от което излиза, че Сара Пейлин знае какво и къде е България. И дори, че столицата е София...
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

На мен повече ми хареса статията от същата медия:
Мръсната истина за киселото мляко излезе наяве,цяла България е в шок!

Снощи на редакционната ни поща получихме следното писмо, подписано от 38 учени от БАН, в което се казва следното:

„Скъпи приятели, пишем ви, защото току що завърши нашето 20 годишно проучване, което всички искат да скрият. Току що разбрахме, че киселото мляко, което всички смятаха за полезно, всъщност не е естествен природен продукт, а е изработено в една лаборатория на КГБ в околностите на Ростов на Дон. В така нареченото „кисело мляко“ е пълно с бактерии, предизвикващи сънливост, полова немощ, апатия, желание да се гласува за БСП и внезапна и необяснима любов към песните на Муслим Могумаев и Алла Пугачова!
Имаме неоспорими доказателства че с всяка кофичка кисело мляко вие поглъшате и по един микрочип, който ви кара да теглите заеми от банките и да купувате панелни апартаменти при 130 процента лихва! Пазете се! нацията ни е в опасност!“

PS. „Много хора дадоха живота си, за да може това изследване да стигне до вас! Направете го достояние на всички!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

ablood написа:На мен повече ми хареса статията от същата медия:
А това сме го чели вече. Даже и го обсъждахме. Явно си го изпуснал. :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Публикувай отговор