Щото Марто БСП се чудят още т.е. там се вихрят вътрешни борби, а за РБ за които гласуваха "най умните и интилигенти" както сподели тук един твой съфорумник тук? , отдавна са си дали задника на ГЕРБ
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Боец, от кога стана ингилизин бе, довчера сричаше на български, недей забравя от къде си дошъл майна !!!
Оооо, благодаря, че ми напомни Определено не съм имал бензиностанции и хотели
Между другото скоро ще идвам до Торонто и търся някой да ме посрещне на летището.
Боец, от кога стана ингилизин бе, довчера сричаше на български, недей забравя от къде си дошъл майна !!!
Оооо, благодаря, че ми напомни Определено не съм имал бензиностанции и хотели
Между другото скоро ще идвам до Торонто и търся някой да ме посрещне на летището.[/quote
Нямаш грижи, но доколкото разбрах някой бай....вече ще те посреща или греша?
Стефан Цанев
Mи, не! Какво те интересува кой кого е посрещал, щом не си бил там? Или животът ще ти свърши, ако не потопиш хобот в хорските лайна? E, виж какво съм ти подготвила!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Bistra написа:Mи, не! Какво те интересува кой кого е посрещал, щом не си бил там? Или животът ще ти свърши, ако не потопиш хобот в хорските лайна? E, виж какво съм ти подготвила!
Бахх мааму, тая вечер да не си пияна или не си си пила апчетата ??
Кукуригаш слъпа, и то яко майна !
Загрижен съм за теб !
Стефан Цанев