Проф. Юлиан Вучков: Да се създаде професорска партия

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Проф. Юлиан Вучков: Да се създаде професорска партия

Мнение от Bistra »

Е, този изхахавелник ще им е достоен консултант...на разни псевдо-интелигенти - професори - преписвачи от съветски учебници, поради незнание на друг език. Горко му на този народ, горко! :|
Дали като му е бил шеф "онзи мошеник Цветан Василев" така е говорил срещу него?...Малоумник!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Малей, глей кво става тук с учEните! - в стил професор Вучков :rofl: :D
Мръсната истина за киселото мляко излезе наяве,цяла България е в шок!
Снощи на редакционната ни поща получихме следното писмо, подписано от 38 учени от БАН, в което се казва следното:

„Скъпи приятели, пишем ви, защото току що завърши нашето 20 годишно проучване, което всички искат да скрият. Току що разбрахме, че киселото мляко, което всички смятаха за полезно, всъщност не е естествен природен продукт, а е изработено в една лаборатория на КГБ в околностите на Ростов на Дон. В така нареченото „кисело мляко“ е пълно с бактерии, предизвикващи сънливост, полова немощ, апатия, желание да се гласува за БСП и внезапна и необяснима любов към песните на Муслим Могумаев и Алла Пугачова!
Имаме неоспорими доказателства че с всяка кофичка кисело мляко вие поглъщате и по един микрочип, който ви кара да теглите заеми от банките и да купувате панелни апартаменти при 130 процента лихва! Пазете се! нацията ни е в опасност!“

PS. „Много хора дадоха живота си, за да може това изследване да стигне до вас! Направете го достояние на всички!“
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
newcomer

Мнение от newcomer »

е кво да правиш.
ние простите на изток ядеме кисело мляко
а вие учЕните на запад йогурт
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

newcomer написа:е кво да правиш.
Викаш, ближете си "Cнежанка" (или "Снегурочка" поновому, знам ли) и припявате "Миллион, миллион алых роз", докатo дон Цеци - Ктитора си харчи другите милиони из Европата. Е, Професор Вучков ще го върне понаучному с роза зад ухото, ама милионите надали. :D :rofl:
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

newcomer написа:е кво да правиш.
Ако обаче намериш и питаш стари хора,
ще разбереш че "преди Девети" на киселото мляко са
му викали - йогурть
8)

Що се отнася до професорската партия - такава няма бъдеще в никоя страна.
Виж партия на "бедните и онеправданите", "партия на пострадалите", "партия да възродим Отечеството" и т.н. - това е друга работа.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

Bistra написа:Малей, глей кво става тук с учEните! - в стил професор Вучков :rofl: :D
Мръсната истина за киселото мляко излезе наяве,цяла България е в шок!
Снощи на редакционната ни поща получихме следното писмо, подписано от 38 учени от БАН, в което се казва следното:

„Скъпи приятели, пишем ви, защото току що завърши нашето 20 годишно проучване, което всички искат да скрият. Току що разбрахме, че киселото мляко, което всички смятаха за полезно, всъщност не е естествен природен продукт, а е изработено в една лаборатория на КГБ в околностите на Ростов на Дон. В така нареченото „кисело мляко“ е пълно с бактерии, предизвикващи сънливост, полова немощ, апатия, желание да се гласува за БСП и внезапна и необяснима любов към песните на Муслим Могумаев и Алла Пугачова!
Имаме неоспорими доказателства че с всяка кофичка кисело мляко вие поглъщате и по един микрочип, който ви кара да теглите заеми от банките и да купувате панелни апартаменти при 130 процента лихва! Пазете се! нацията ни е в опасност!“

PS. „Много хора дадоха живота си, за да може това изследване да стигне до вас! Направете го достояние на всички!“
И ти това за истина ли го взе.Май не си разбрала за какво е цялата подигравка.Пак ще трябва да ти се разяснява и превежда с прости думи,като за тебе специално. :party: :party: :party: :party:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Guinness написа:И ти това за истина ли го взе.Май не си разбрала за какво е цялата подигравка.Пак ще трябва да ти се разяснява и превежда с прости думи,като за тебе специално. :party: :party: :party: :party:
Разбира се. Я, сега ти ми обясни за какво ставa дума, хах! :rock: :D :rofl:
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Не'аме интелигенция. Сите са цървуле! Ей, т'ва е истината! ;)
Иначе горното е яцно, че е майтап. :)
Бате, искам торта с цеден йогурт и малинки...ти да ми я сготвиш, плийз! Малинките, ако може да са във формата на сърце. :$
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

Ако приемаха и доценти, батето щеше да е първия на опашката за членство. :D
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

В така нареченото „кисело мляко“ е пълно с бактерии, предизвикващи сънливост, полова немощ, апатия, желание да се гласува за БСП и внезапна и необяснима любов към песните на Муслим Могумаев и Алла Пугачова!
Явно старшинката доста е кусал от това кисело мляко!
Старшинката!!!!!!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=CAGlI_2vQpg"

И в неделя да не забравиш :!: :!: :!: :!:червения байрак и бюлетината на БСП напред към изборната урна.
Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

Забелязахте ли колко са мръсни ръкавите му? Професора явно не е запознат с дейността на химическото чистене.
newcomer

Мнение от newcomer »

Marto написа:Ако приемаха и доценти, батето щеше да е първия на опашката за членство. :D

бах тая държава щом аз съм и министър :D
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

newcomer

Мнение от newcomer »

Bistra написа:Не'аме интелигенция. Сите са цървуле! Ей, т'ва е истината! ;)
Иначе горното е яцно, че е майтап. :)
Бате, искам торта с цеден йогурт и малинки...ти да ми я сготвиш, плийз! Малинките, ако може да са във формата на сърце. :$

ами да те намажа със сметана и ягоди от малкия пръст на крака чак до клепачите на очите щеш Ли

Публикувай отговор