Хайде пак избори
Хайде пак избори
Взе навик да им става всяка година избори да правят, но си мисля че и след предстоящите през октовмври пак няма да има стабилно управление.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Re: Хайде пак избори
гласувах-РБ
всички останали са комунисти-бивши,настоящи,десари,кредитни милионери,кагебисти,милиционери, мафиотски корпорации или хрантутници от мръсни пари
всички останали са комунисти-бивши,настоящи,десари,кредитни милионери,кагебисти,милиционери, мафиотски корпорации или хрантутници от мръсни пари
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
- Bistra
- Напуснал форума
Така е, само че гласуването за Реформаторския блок на този етап в България прилича много на моето гласуване в нашият квартал - избират винаги депутат от противополoжната партия. Мнозинството, за съжаление, е определящо. Въпреки това, ако бях в България, също бих гласувала по този начин. От чужбина съм обаче пас. Въпрос на принципи.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- ablood
- Обратна връзка:
1. Всички са маскари
2. Всички са свързани повече, или по-малко с комунистите. Няма да се женя за тях, така, че не го намирам за решаващо.
3. Даже и да не са нечии марионетки, ще станат, като заговорят милиардите.
4. Важното е да са кадърни и покрай краденето да развиват икономиката. До сега единствено Костовото правителство показа способности, но им куцаше имижда и бяха издухани. Народът не иска кадърно управление, а циркаджии като Иван Славков
2. Всички са свързани повече, или по-малко с комунистите. Няма да се женя за тях, така, че не го намирам за решаващо.
3. Даже и да не са нечии марионетки, ще станат, като заговорят милиардите.
4. Важното е да са кадърни и покрай краденето да развиват икономиката. До сега единствено Костовото правителство показа способности, но им куцаше имижда и бяха издухани. Народът не иска кадърно управление, а циркаджии като Иван Славков
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аз ще гласувам за партия "Зелените" - единствената, която официално подкрепи гей прайда в София.
Bulgayrian
- MrGeek
- Путлер Капут
Малко от предизборната хроника:

Банята - да върнем тази благодат, ГЕРБ да бъде победител пак!
Банята, банята. Какво става с банята.
Банята, банята - искаме си банята.
Мили хора, я кажете, що да сторим ний.
Молим ви, молим ви, помогнете ни.
Да си върнем, да си върнем, тази благодат -
ГЕРБ да бъде, ГЕРБ да бъде победител пак.
Направете, направете тази добрина.
Да си върнем, да си върнем този Божи дар.
Да лекува, да помага на всеки заболял.

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Ег Гийк, дори и банята ти не е като баня...
https://www.youtube.com/watch?v=Ge03Il1_C0E"
Нали си фен на ДПС-то

https://www.youtube.com/watch?v=Ge03Il1_C0E"
Нали си фен на ДПС-то

не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк