Сега тъпаците в България си мислят че тези ходове са заради протестите и резултатите от Евро-изборите, НО уви не НЕ е заради това
А заради "Южен Поток" е цялата работа, стреми се да се печели време, докато големите се разберат !

Видя ли Мухи, сега като спечели Бойко следващите пресрочни избори - и ти оставаш заточеник в Канада. Ужас направо.myhata II написа:http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/06/ ... kata_sled/
Сега тъпаците в България си мислят че тези ходове са заради протестите и резултатите от Евро-изборите, НО уви не НЕ е заради това
А заради "Южен Поток" е цялата работа, стреми се да се печели време, докато големите се разберат !
ами то сегашното правителство си взе дяла от сделките с енергетиката, време е да пуснат оглозгания кокал на следващите. А нас дет' се вика "Кучета ни яли".Mielle написа:Няма да повярвам,докато не го видя!
Има нещо гнило тук!
Как пък ей сега се разбързаха?
И толкова потрошени левове цяла година за агитации.
И от къде пари за нови избори![]()
Горките ни близки!
Всичко е на техен гръб!
За твоя най голяма изненада, изборите в България ще бъдат спечелини от БСП, драги ми КокиKoko написа:Видя ли Мухи, сега като спечели Бойко следващите пресрочни избори - и ти оставаш заточеник в Канада. Ужас направо.myhata II написа:http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/06/ ... kata_sled/
Мисля че Бойко е прав - докато Станишката им е начело, БСП са обречени да търпят провал след провал на изборите, а както днес стана ясно - той няма никакви планове да подава оставка.myhata II написа:За твоя най голяма изненада, изборите в България ще бъдат спечелини от БСП, драги ми Коки
Въпроса беше докато е Станишката лидер на БСП как точно ги виждаш да спечелят изборите, особено след резултатите на евро изборите които току-що минаха?myhata II написа:Ще се задържи, каквото и да му е приготвил другаря първан, ако искаш може да се обзаложим? !?
Кои избори, мухЪ, тези през 2128-ма? Ти нали беше реститут бе, кога се припозна с крадците на мандри?myhata II написа:За твоя най голяма изненада, изборите в България ще бъдат спечелини от БСП, драги ми Коки
Резултатите от евро изборите ,нямат нищо общо със парламентарните Коки !!!!Koko написа:Въпроса беше докато е Станишката лидер на БСП как точно ги виждаш да спечелят изборите, особено след резултатите на евро изборите които току-що минаха?myhata II написа:Ще се задържи, каквото и да му е приготвил другаря първан, ако искаш може да се обзаложим? !?