Абе, не е ясно дали ще знаят по-добре... според мен, ако нямат такава практика, може смътно да имат представа, че трябва да спазят някаква процедура, без да й знаят условията.
Но според мен въпросът беше дали опит в Канадска компания на българска земя, ще донесе някаква полза при имиграционна процедура. И отговорът е прост - НЕ, няма да донесе пряка и регламентирана полза - евентуално косвена, че компанията е Канадска и опитът, който имаш ще отговори на техните очаквания. Ще трябва да си кандидатствате по стандартния начин, по някоя от съществуващите процедури. Разбира се, ако ги убедиш да те прехвърлят там и те си проучат цялата процедура и го направят - чудесно. НО иначе... си на пангара с всички останали
НО аз имам друг въпрос - ако стигне човек до Канада, опитът в Канадска компания тук в БГ, помага ли? Можеш ли да го водиш Канадски опит при кандидатстване за работа ми е мисълта? И ако е така - някой може ли да намери списък на канаските компании в БГ

:):) Ако се наложи да си търсим работа и сме тръгнали към Канада, т.е. кандидатствали сме по дадена процедура, защото докато тече процедурата да не работим каквото и да е, без особени претенции, но в Канадска компания, ако това помага на Канадска земя после....