Жизнен стандарт в България

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
joro

Жизнен стандарт в България

Мнение от joro »

Докато някои абитуриенти се чудят след завършването си накъде да емигрират, други си купуват червило за 62 000 долара
http://www.blitz.bg/news/article/260970"

За разлика от нея софийските клошари със доходи по 2 000 лева на месец са си направо "бедни като клошари". :D :D :D
http://bulgarski.pogled.info/news/37706 ... ot-2000-lv"
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Жизнен стандарт в България

Мнение от Bistra »

Мрачна статистика за мястото на България в Европейския съюз и няколко теми за предизборен дебат
Къде сме ние или трагедията да си първи и последен
Разходите за труд в България са най-ниските в Европейския съюз. Разходите за труд на час средно в ЕС са 23,4 евро - от 3,7 евро в България до 39 евро в Швеция.

България е с най-малка минимална заплата в ЕС– 159 евро, а с най-висока е Люксембург с 1 874 евро.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Bistra написа:България е с най-малка минимална заплата в ЕС– 159 евро, а с най-висока е Люксембург с 1 874 евро.
Ми 'що стоят на минимална заплата, да се преквалифицират за клошари в София и ще се почувстват като люксембурци ... :D
joro

Мнение от joro »

Минималната заплата се вдигна на 170 евро през януари и безработицата намаля. Управляващите да си направят изводи.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Публикувай отговор