ДЕРМАТОЛОГ - къде ?
ДЕРМАТОЛОГ - къде ?
Моля , знаете ли добър ДЕРМАТОЛОГ или хомеопат в Монреал ? Може и да практикува в частен кабинет . Благодаря на всички предварително.
"По -добре да пренапишем живота си,отколкото да се мьчим да го слепим"
Re: ДЕРМАТОЛОГ - къде ?
janyz написа:Моля , знаете ли добър ДЕРМАТОЛОГ или хомеопат в Монреал ? Може и да практикува в частен кабинет . Благодаря на всички предварително.
Оксиморон. Лекар-дерматолог е учил, за да лекува пациентите, не да ги баламосва. Хомеопат пък няма как да е дерматолог, защото няма акъл за такъв и "лекува" с плацебо. Знам врачка - става ли?
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Моля , дайте телефон или адрес .
Hebert Denis Dr Dermatologiste
175 Avenue Stillview
H9R 4S3 Pointe-Claire
Quebec
Téléphone:
514 695 9646
Чувала съм, че е добър, нямам лични впечатления.
175 Avenue Stillview
H9R 4S3 Pointe-Claire
Quebec
Téléphone:
514 695 9646
Чувала съм, че е добър, нямам лични впечатления.
Моя колежка си излекува дерматологичен пролем точно с хомеопатия. Освен това плацебо е научно доказан метод на лекуване, така че кавичките са излишни.Павел написа:janyz написа:Моля , знаете ли добър ДЕРМАТОЛОГ или хомеопат в Монреал ? Може и да практикува в частен кабинет . Благодаря на всички предварително.
Оксиморон. Лекар-дерматолог е учил, за да лекува пациентите, не да ги баламосва. Хомеопат пък няма как да е дерматолог, защото няма акъл за такъв и "лекува" с плацебо. Знам врачка - става ли?
- ablood
- Обратна връзка:
Аз пък съм срещал хора, които твърдят, че са разговаряли с Господ, че са сънували пророчески сънища, че са били еди-какви си в предишния живот, че лекуват успешно грип с мастика, че Королата им загрява "моментално" при -20 градуса... Някои от тези лъжци/идиоти изглеждат почти нормални и имат прилична кариера и живот.succes написа:Моя колежка си излекува дерматологичен пролем точно с хомеопатия.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- Bistra
- Напуснал форума
По-гнусно нещо от мастиката, надали съществува. Повдига ми се само като я помириша.
Дерматологичните заболявания са много устойчиви. Надали хомеопат точно ще помогне.

Дерматологичните заболявания са много устойчиви. Надали хомеопат точно ще помогне.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Сигурно е така, но проблема на Яниз съществува от поне 2012 и МНОГО ме съмнява, че хомеопат ще го излекува, а и от моя личен опит с пациети, човек се обръща към алтернативна медицина, когато "нормалната" не помага. Всеки има право да пробва, и заядливите коментари не понагат по никакъв начин....succes написа:Моя колежка си излекува дерматологичен пролем точно с хомеопатия. Освен това плацебо е научно доказан метод на лекуване, така че кавичките са излишни.
pumpy написа:....... а и от моя личен опит с пациети, човек се обръща към алтернативна медицина, когато "нормалната" не помага.

И аз така си мислех ама след 1та чаша свикваш с миризматаBistra написа:По-гнусно нещо от мастиката, надали съществува. Повдига ми се само като я помириша.![]()
......

janyz
MD-Plus Clinique
Dr. Bertrand Veilleux
частен: 150 или 180$ начална такса записване или нещо подобно и прегледа е 160$
мнениа:
http://www.ratemds.com/doctor-ratings/1 ... al-QC.html"
За дерматолог е много трудно да дадеш положително мнение. Кожните заболявания са много упорити и се лекуват проба грешка. Този доктор не мисля че е чак блестящ, лекува ме по същият начин като в България, очаквах нещо ново тук, но не. Но поне няма проблеми с рецепти. Много любезен и приятен човек.
"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
- ablood
- Обратна връзка:
Имах упорит дерматологичен проблем - един кокоши трън надясното стъпало, който се разрастна до 20. След едно неуспешно замразяване с течен азот от лекар и няколкомесечни опити със спрейове от eBay се предадох и просто ги игнорирах (нито боляха, нито дразнеха). След още няколко месеца се сетих да си погледна стъпалото и бях приятно изненадан - всичко беша напълно изчезнало.
Не знам доколко бяха изчезнали от само-себе-си, или азотът ги беше заличил със закъснение, но ако бях пробвал "алтернативен" метод щях да имам пълното основание да заявя, че медицината е безпомощна, а шаманството велико.
Така се раждат легенди. Ако при лека простуда пиеш мастика можеш да обявиш, че си пресякъл грип.
Не знам доколко бяха изчезнали от само-себе-си, или азотът ги беше заличил със закъснение, но ако бях пробвал "алтернативен" метод щях да имам пълното основание да заявя, че медицината е безпомощна, а шаманството велико.
Така се раждат легенди. Ако при лека простуда пиеш мастика можеш да обявиш, че си пресякъл грип.

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Кокоши трън се маха най добре с млякото на зелена смокиня, за един ден го няма. Навремето брата на баба ми, ( дипломира фармацефт, от тия старите, които си забъркваха част от лекарствата сами) правеше мазило срещи кокоши тръни, което действаше безотказно, не знам защо в днешно време лекарствата от аптеката за същия проблен не действат по този начин.
Ето един хомеопат, една приятелка е доволна от нея, аз лично никога не съм ходила при нея:
Carla Marcelis
tel: 514 272 2486
6166 av. Durocher
Outrement
H2V 3Y6
carla.naturopath@gmail.com
При нея можете да ви върнат пари, ако имате частна здравна застраховка.
Ето един хомеопат, една приятелка е доволна от нея, аз лично никога не съм ходила при нея:
Carla Marcelis
tel: 514 272 2486
6166 av. Durocher
Outrement
H2V 3Y6
carla.naturopath@gmail.com
При нея можете да ви върнат пари, ако имате частна здравна застраховка.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Благодаря за всички мнения и лекари. Прав е Пумпи , че проблема ми е от 2012 , ходих при Д-р Потокер в Джуив хоспитал , но останах разочарован след няколко посещения. Накрая ме изпрати на гастроскопия ( не знам как му хрумна) , но аз НЕ отидох. Проблема ми е , че имам силни сърбежи на кожата , вследствие на което се разранява самата кожа от чесане. Просто ужас , не мога да спя и ми е ужасно дисконфортно. Изписаха ми на няколко пъти кортикостероиен крем , но той временно облекчава , а не лекува. Записах час при частен лекар в Поинт Клер , който ме посъветваха по-горе. Дано да намерят проблема.
Janiz, според мен е трябвало да отидеш на това изследване, защото проблема може да не е дерматологичен. Обикновено, за да отидеш на такова изследване, трябва да дадеш информирано съгласие, което явно при теб не е станало. Както и да е. Ако пиеш някакви лекарства, носи си рецептата при новият лекар и му обясни цялата предистория без да спестяваш нищо.
Пожелавам ти бързо и адекватно решение на проблема!
Пожелавам ти бързо и адекватно решение на проблема!

Пил ли си антибиотици преди това? Понякога се получава студова алергия от тях и симптомите са близки до описаните от теб.janyz написа:Проблема ми е , че имам силни сърбежи на кожата , вследствие на което се разранява самата кожа от чесане.
Не се правя на лекар, просто споделям скромния си опит