Къде е туй Банско бе? Некой ходил ле е там?
Къде е туй Банско бе? Некой ходил ле е там?
Банско е класирано на трето място сред 20-те най-добри кътчета за живеене в света. Класацията е на британския вестник „Дейли Телеграф".
„В Банско хората преоткриват очарованието на град, където човек може да се разхожда с удоволствие, да диша чист въздух, да яде като цар и то на доста по-ниски цени отколкото във френските и швейцарските курорти. Има и страхотни възможности за ски", пише британското издание.
През лятото Банско е чудесна база за опознаване на региона, където могат и да се пробват добри местни вина, допълва вестникът.
Банско изпреварва в класирането градове като Париж, Токио, Амстердам и Дъблин.
На първо място е поставена испанската област Андалусия, следвана от френския район Гаскония.
http://news.ibox.bg/news/id_1429962086"
„В Банско хората преоткриват очарованието на град, където човек може да се разхожда с удоволствие, да диша чист въздух, да яде като цар и то на доста по-ниски цени отколкото във френските и швейцарските курорти. Има и страхотни възможности за ски", пише британското издание.
През лятото Банско е чудесна база за опознаване на региона, където могат и да се пробват добри местни вина, допълва вестникът.
Банско изпреварва в класирането градове като Париж, Токио, Амстердам и Дъблин.
На първо място е поставена испанската област Андалусия, следвана от френския район Гаскония.
http://news.ibox.bg/news/id_1429962086"
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- Bistra
- Напуснал форума
Re: Къде е туй Банско бе? Некой ходил ле е там?
Дааа. Последният път като бях, хотелът беше на временно ел. захранване и спираха тока.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Това сигурно е било по времето на бай Тошо. Тогава тока гаснеше на всеки два часа.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- Bistra
- Напуснал форума
Тц, тия хотели ги нямаше тогава. Там беше мястото за общинската паша.
Построиха ги горе-долу по времето на новия лифт, който също не работеше през лятото, междувпрочем. А пропуснах да кажа, че беше през лятото. То ако беше зимата щяхме да умрем, бре...без ток! Бая се изкуших на тръгване с маркер да задраскам 4 от петте звезди нарисувани до входа, ама си викам ще ми се спусне нЕкой квадратноглав да ме напляска за вандализъм. Шубето е голям страх, ей! 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Очевидно е реклама...като всички "класации", в които Ванкувър, Едмънтън и тн. Изпреварват Виена, Рим и прочие селски и недоразвити местенца.Ама нали става дума за България..дай сега да си излеем всичките негативи(Бистре)
Сега ще се зарови под юргана...

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Понеже е България, т.е. би трябвало да е родно - ме дразни. Ако беше друго място, щях сама да съм си виновна, че съм го посетила. И родителите правят забележка само на своите деца...Другите какво ги интересуват?!plamsht написа:Очевидно е реклама...като всички "класации", в които Ванкувър, Едмънтън и тн. Изпреварват Виена, Рим и прочие селски и недоразвити местенца.Ама нали става дума за България..дай сега да си излеем всичките негативи(Бистре)

Тая класация сигурно я е компилирал някой 21-годишен стажант във вестника. Смесват големи области (Андалусия, Гаскония) с малки градчета (Банско, Courchevel ?) с мегаполиси (Токио, Париж) със страни (Швеция) ?!? Пълен мишмаш...joro написа:Банско е класирано на трето място сред 20-те най-добри кътчета за живеене в света. Класацията е на британския вестник „Дейли Телеграф".
А кръчмите на Банско са дъ бест евър

- Bistra
- Напуснал форума
Бяха. Сега са го ударили на печалбарство и са развалили доста качеството.miteto написа:А кръчмите на Банско са дъ бест евър

Мдааа, жалко. Последно бях там някъде 2003-та. Уникални.
Между другото, тогава дневния билет на лифта струваше повече отколкото билета на Мон-Тремблант - при положение че пистата (Тодорка) не е нито по-добра, нито имаше повече лифтове, нито пътя от Банско до пистите беше като хората. Като паднеше повече от 5 санта сняг и полицията спираше на изхода на Банско да сложиш вериги, освен ако не си мутра с Audi Q7 (за който е гледал "Под Прикритие"
)
Между другото, тогава дневния билет на лифта струваше повече отколкото билета на Мон-Тремблант - при положение че пистата (Тодорка) не е нито по-добра, нито имаше повече лифтове, нито пътя от Банско до пистите беше като хората. Като паднеше повече от 5 санта сняг и полицията спираше на изхода на Банско да сложиш вериги, освен ако не си мутра с Audi Q7 (за който е гледал "Под Прикритие"

- Bistra
- Напуснал форума
М-Дам и аз се връщам много често там. Заради добрите стари времена, когато догоре зимата се стигаше само с автобус, отоплявахме се с кюмбета по къщите, нямаше хора и кръчмите наистина бяха върха. Що гаджета съм натръшкала не е истина! Как не ми резна някой главата и до ден днешен не знам, ама той - Господ си знае работата - пази шашавите! 

Бойко Борисов ряпа да яде, имаме си нов политик-жена !Bistra написа:М-Дам и аз се връщам много често там. Заради добрите стари времена, когато догоре зимата се стигаше само с автобус, отоплявахме се с кюмбета по къщите, нямаше хора и кръчмите наистина бяха върха. Що гаджета съм натръшкала не е истина! Как не ми резна някой главата и до ден днешен не знам, ама той - Господ си знае работата - пази шашавите!

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Преди месец бях за седмица.Уникална природа,уникални писти,уникален курорт !!!
Едно от най-красивите места в бг в който съм бил.....а аз съм бил на доста.
Персонал,обслужване,хотели на супер ниво !
Е ся ако си отишъл на някъв бюджетен хотел с 2 звезди гроздето може и да ти се стори кисело
Тва че пък спирал тока
..... са измислици от хиляда и една нощ
Огромен е курорта ,много хотели са построили и то такива каквито и в Ка не съм виждал ! Не очаквах такова нещо и бях направо шокиран
95% чужденци което е жалкото.Хубавите места в бг им се радват чужденците.
Едно от най-красивите места в бг в който съм бил.....а аз съм бил на доста.
Персонал,обслужване,хотели на супер ниво !
Е ся ако си отишъл на някъв бюджетен хотел с 2 звезди гроздето може и да ти се стори кисело

Тва че пък спирал тока

Огромен е курорта ,много хотели са построили и то такива каквито и в Ка не съм виждал ! Не очаквах такова нещо и бях направо шокиран

95% чужденци което е жалкото.Хубавите места в бг им се радват чужденците.
"Mатематически гарантирано е,че Биткоин e обречен"