Pri prestigane v Monreal kolko kakvi pari e dobre da registr

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
luben_h

Мнение от luben_h »

Последно промяна от luben_h на Нед Май 16, 2004 4:49 am, променено общо 1 път.
margarita

Мнение от margarita »

Vijdam, che nikoy ne vi otgovaria na vqprossa. Moje bi zashtoto kategorichno ne moje da se otgovori - moje i da minete s malko, a moje i da vqzniknat problemi. Triabva sami da prezzenite i poemete plussovete i minussite.
Botzo

Мнение от Botzo »

Аз знам че има миинмална граница. Не искам да излъжа, ама за двама души за Кебек мисля че беше някаде около 5000 канадски долара. Никак не съм сигурен но ще питам. Дано и някй друг пише тук.
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

margarita написа:... moje i da minete s malko,...

... a moje i da vqzniknat problemi...

...Triabva sami da prezzenite i poemete plussovete i minussite.
Za parwoto sam saglasen, za wtoroto - ne, za tretoto sam sa6to saglasen sas zabelejka, 4e minusi niama :`)).
Botzo написа:Аз знам че има миинмална граница. Не искам да излъжа, ама за двама души за Кебек мисля че беше някаде около 5000 канадски долара. Никак не съм сигурен но ще питам.
Botzo naistina, ama nikak ne e siguren :`)).

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Гост

Мнение от Гост »

Mark написа:
margarita написа:... moje i da minete s malko,...

... a moje i da vqzniknat problemi...

...Triabva sami da prezzenite i poemete plussovete i minussite.
Za parwoto sam saglasen, za wtoroto - ne, za tretoto sam sa6to saglasen sas zabelejka, 4e minusi niama :`)).
Botzo написа:Аз знам че има миинмална граница. Не искам да излъжа, ама за двама души за Кебек мисля че беше някаде около 5000 канадски долара. Никак не съм сигурен но ще питам.
Botzo naistina, ama nikak ne e siguren :`)).
Марк, невероятно конструктивен си ... Защо, ако знаеш нещо, не го напишеш вместо да разпъваш отговорилите на кръст ?

Според мен, Боцо е отговорил правилно. Имам много които минават "между капките" декларирайки 2000 - 3000 долара, обаче не винаги е благоприятно, т.е. служителите искат доказателство за парите. Други пък изобщо не ги питат и им пишат 0 долара ...
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Колкото се може по-малко.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Заключено