Pri prestigane v Monreal kolko kakvi pari e dobre da registr
Последно промяна от luben_h на Нед Май 16, 2004 4:49 am, променено общо 1 път.
Za parwoto sam saglasen, za wtoroto - ne, za tretoto sam sa6to saglasen sas zabelejka, 4e minusi niama :`)).margarita написа:... moje i da minete s malko,...
... a moje i da vqzniknat problemi...
...Triabva sami da prezzenite i poemete plussovete i minussite.
Botzo naistina, ama nikak ne e siguren :`)).Botzo написа:Аз знам че има миинмална граница. Не искам да излъжа, ама за двама души за Кебек мисля че беше някаде около 5000 канадски долара. Никак не съм сигурен но ще питам.
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Марк, невероятно конструктивен си ... Защо, ако знаеш нещо, не го напишеш вместо да разпъваш отговорилите на кръст ?Mark написа:Za parwoto sam saglasen, za wtoroto - ne, za tretoto sam sa6to saglasen sas zabelejka, 4e minusi niama :`)).margarita написа:... moje i da minete s malko,...
... a moje i da vqzniknat problemi...
...Triabva sami da prezzenite i poemete plussovete i minussite.
Botzo naistina, ama nikak ne e siguren :`)).Botzo написа:Аз знам че има миинмална граница. Не искам да излъжа, ама за двама души за Кебек мисля че беше някаде около 5000 канадски долара. Никак не съм сигурен но ще питам.
Според мен, Боцо е отговорил правилно. Имам много които минават "между капките" декларирайки 2000 - 3000 долара, обаче не винаги е благоприятно, т.е. служителите искат доказателство за парите. Други пък изобщо не ги питат и им пишат 0 долара ...