Как да изкараме допълнителни пари от Интернет

Интересни търговски или други оферти.
LinkinPark

Как да изкараме допълнителни пари от Интернет

Мнение от LinkinPark »

Здравейте , имам едно предложение как всеки може да изкара някой допълнителен лев, без много труд . Работата се състои в това да разглеждате реклами за което ви се заплаща. Печалбата не е кой знае калко много в началото , но ако се занимавате сериозно може да си докарвате доста добър доход на месец Та аз ви предлагам най-сигурния сайт в това отношение clixsense.com/?3078139 - Като влезете в линка трябва да дадето горе в дясно Sign In, за да се регистрирате, след регистрацията може да печелите по следните начини:
1. View Ads са рекламите , тях трябва да ги цъкаш всеки ден и печелиш от тях по 0,05$-0,10$ .
2. ClixGrid е игра в която има 600 клетки и ти имаш по 25 шанса да ден с които можеш да спечелиш парична награда от 0,10$ до 5$ всеки ден .
3. Tasks са задачи от които в момента се печели най-много Има много лесни които се правят за около минута има и по-трудни, но ако знаеш английски всичките са лесни и ако имаш време може да печелиш по 2-3-5$ на ден Аз лично съм стигал до 5$ дневно Ако искаш можеш да ми оставиш начин да се свързвам с теб и да ти обяснявам някои по-лесни таскове
4. Offerts подобно на тасковете, но ги пускат много рядко и има много по-големи награди , но се правят и доста по трудно и в повечето случаи иска да дадеш пари за да вземеш .
5. Daily Checklist Bonus това се намира в профила ти , и като изпълниш определени условия за деня получаваш бонус нещата които трябва да изпълниш за деня са:
- Да видиш поне 2 реклами
- Да видиш поне 10 клетки от ClixGrid
- Да направиш поне 10 таска или 2 оферти
- Да посетиш форума поне 1 път
Публикувай отговор