Лобистът Плевнелиев
Лобистът Плевнелиев
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Re: Лобистът Плевнелиев
Alexander Simov
И така. Измених на себе си и не слушах какво каза Плевнелиев в новогодишната си реч. Видях само, че стоеше прав и не смееше да се прави на клоун. Тоя пич вече няма да смее да седне в кресло до края на мандата си. Убеден съм, че една голяма част от политическата нация дебнеше ел-Президенте да го види дали няма да обяви нашествие на марсианци по телевизията. Знаете как е - навръх Нова година човек се надява, че глупостите му могат да минат за нещо със златен етикет.
Иначе има нещо успокояващо в това да видиш, че и тази година започва като всяка предишна с безкраен анализ на това какво са давали по телевизията. След 36 години вече рухнах по тази тема - един път не съм гледал нищо добро по Нова година. Българският шоу проблем е като проблемът на протеста - все се опитват да бъдат модерни, съвременни и смешни, а крайният резултат е леко истеричен, достатъчно глупав и неставащ за консумация. С други думи - речта на Плевнелиев е естествен завършек на глобалната медийна скука. Заради това май отделих повече време на празника да се карам с приятели за това как може да избухне световната революция, отколкото да си унищожавам мозъчните клетки с тъпотрони
И така. Измених на себе си и не слушах какво каза Плевнелиев в новогодишната си реч. Видях само, че стоеше прав и не смееше да се прави на клоун. Тоя пич вече няма да смее да седне в кресло до края на мандата си. Убеден съм, че една голяма част от политическата нация дебнеше ел-Президенте да го види дали няма да обяви нашествие на марсианци по телевизията. Знаете как е - навръх Нова година човек се надява, че глупостите му могат да минат за нещо със златен етикет.
Иначе има нещо успокояващо в това да видиш, че и тази година започва като всяка предишна с безкраен анализ на това какво са давали по телевизията. След 36 години вече рухнах по тази тема - един път не съм гледал нищо добро по Нова година. Българският шоу проблем е като проблемът на протеста - все се опитват да бъдат модерни, съвременни и смешни, а крайният резултат е леко истеричен, достатъчно глупав и неставащ за консумация. С други думи - речта на Плевнелиев е естествен завършек на глобалната медийна скука. Заради това май отделих повече време на празника да се карам с приятели за това как може да избухне световната революция, отколкото да си унищожавам мозъчните клетки с тъпотрони
егото е нетърпеливо, защото знае, че времето му е ограничено. комунизмът е търпелив, защото знае, че е вечен.
венсеремос, другари!
венсеремос, другари!
спиро написа:Alexander Simov
...

http://www.youtube.com/watch?v=Fm1fzt6065Q"
”Do not be wise in your own ieyes”
Solomon the son of David, king of Israel
и кинг на пра, пра,...пра дядото на Пумпи,
внук на Леон
Solomon the son of David, king of Israel
и кинг на пра, пра,...пра дядото на Пумпи,
внук на Леон
- optics
- Модератор
Яко!
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Плевнелиев: Русия може да окупира и България
http://www.pozicia.eu/%d0%bf%d0%bb%d0%b ... %8a%d0%bb/"
тоя път се насра бай ви плевньо

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Има ли някъде такова чудо? Който не гласува , кво го правят?Плевнелиев е на мнение също така, че задължителното гласуване ще даде възможност за участие не само на активните граждани, но и на сънародниците ни, които са се отчуждили от политическия живот.

Embrace your climate change!
Има страни в които всеки гласуването е и лотария, специално за България това би имало огромен успех. В Гърция пък ако не гласуваш, имаш проблеми с тегленето на кредити. Варианти много, ама в България наистина няма за кого да се гласува 

Аз пък предлагам да има улични трибунали за политици дато не си изпълняват обещанията. Още на първата година от мандата, по бързата процедура - от граждани доброволци. Няма да има желаещи - ще ги назначават тогава...
Тия направо искат да ни откажат от гражданство.
Тия направо искат да ни откажат от гражданство.
Embrace your climate change!
- roumensp
В БГ било имало "руско малцинство", тоя вярно е изтрещял.myhata II написа:Плевнелиев: Русия може да окупира и България
То по тая логика има и английско малцинство ... ако някой ще ни окупира, аз гласувам за UK.„В България руски туристи купуват апартаменти по морето. Ако утре те се обадят в Кремъл и поискат да бъдат изпратени войски“, коментира Плевнелиев в опит да аргументира искането си за обща позиция на ЕС спрямо отношението на Русия към Украйна.