От толкова много информация....

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
trilian4e
Обратна връзка:

От толкова много информация....

Мнение от trilian4e »

Здравейте! Ще съм много благодарна на този който ми помогне да се ориентирам в цялата тази информация, публикувана в сайтовете и форумите. Не говоря перфектно английски и френски затова ми е малко трудно да превеждам всичко от официалните сайтове. След като се попълни онлайн теста-стъпка 1/ако може линк???/ след това се попълва Молбата за сертификат за селекция-стъпка 2. Но тази молба как се изпраща нали трябва да бъдат изпратени и всички необходими документи-преведени и легализирани? Означава ли това 4е вече няма "предварителни документи"? А тази декларация от приятел в Канада защо е?
благодаря предваритено :)
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Vijdam az, che ima nyakoy gradski leko neorientiran i nyama kak da ne se vklyucha. :P
Online test moje da si napravish na:
http://206.162.174.213/dpi/index.jsp?languageCode=fr

ili ako si po-dobre s angliyskiya, eto ti i angliyski variant na testa:
http://206.162.174.213/dpi/index.jsp?languageCode=en

A, tova e oficianlanta stranica na kvebekskoto pravitelstvo, kadeto se namira tova info:
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca

Sled kato se ocenish ili evalyuirash, ako predpochitash prashtash molbata za sertifikat za selekciya (demande de certificat de selection), kato dobavyash i vsichki drugi dokumenti, koito sa neobhodimi, za da dokajesh staj, obrazovanie, semeyno polojenie i t.n. Ne ne e nujno da gi legalizirash dokolkoto znam, no pone tryabva da sa prevedeni i si pazi originalnite prevodi, a im prati kopiya.
Tuk ima spisak s dokumentite, koito tryabva da im dobavish, kato otvorish linka, shtrakni vrhu Vienna ot tablicata po-dolu. I da otgovorya na posledniya ti vapros, tochno taka, veche nyama predvaritelni dokumenti, koito se prashtat nyakade, predvaritelnata ocenka stava samo online.

good luck/Bonne chance ot men! :thumbsup:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Здрасти trilian4e :wink:
Защо не дойдеш на следващата среща във Варна 8) Ще попиташ за всичко, което те интересува и ще се запознаеш с много хора, тръгнали по пътя, по който и ти искаш да вървиш. Срещата може би ще бъде другата седмица, но аз ще пусна тема, когато измисля датата и часа и като ги съгласувам с други съформци от Варна.
Късмет :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
balbi

;-)

Мнение от balbi »

P4eli4ke oshte li gi pravite tezi sreshti brya?:)
I da ne sa napivate mnogo ej:P
Ajde sys zdrave...a btw se okaza, 4e imame i drugi obshti poznati s teb osven kolegite ni:)
Айде sys zdrave!:)
Заключено