Здравейте приятели!
Лятото е на път да си отиде, но надявам се, сте се възползвали до дупка от малкото чудесни летни дни. Днес ще ви разходя по каталог 18 и ще прикова вниманието ви на някои добри оферти. Накрая ще ви пиша какво може да намерите винаги и на каква цена.
Затегнете коланите ще кацаме в 18 брой
В началото има бижута и чанти, за които нищо не мога да кажа, защото не съм ги видяла на живо, ноооо пък за сметка на това у дома имам адски много бижута и то на смешно ниски цени.
от стр 17 до стр 37 ще намерите парфюми за дами и господа. В този брой са заложили на комплектите гоялм и малък парфюм, аз намирам цените за добри
Стр 23 е новия аромат с дъх на кокос. Не съм любител на кокосова миризма,
но за този смея да твърдя, че е доста лежерен и приятен.
стр 30 бих добавила и душ гел към парфюма на Бон Джови и цената си остава 25$ за трите продукта
стр 31 мъжките аромати Дривън са невероятни, аз имам още няколко бройки на 15$ всеки
стр 38 до стр 63 ще намерите лакове, гримове, моливи за очи и уста и какво ли още не за да се разкрасите.
стр 40-41 има лак протектор и лак база на доста добри цени, както и новия лак опал за изключително красиви нокти
моливите за очи си държат цената от 3 за 10$, така че просто кажете кои ви харесват и ще ги имате на тази цена
Имам доста добро намаление на червилата 3$ всяко
Спирала за очи цени от 4 и 5 $
От стр 65 до 83 ще намерите кремове и маски за лице
не се плашете от цените, а ми звъннете и ще ви дам моите по-ниски цени
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ към любителите на серума за лифтинг - за последно може да го поръчате и край... няма да го има повече. ПОМИСЛЕТЕ!
стр 82-83 има невероятен комплект за почистване на лице, маската е с хума .
От стр 84 до 101 има отново бижута
обърнете внимание на стр 92-93 там ще намерите колие, часовник, пръстен с ХЕЛО КИТИ, както и часовници и колиета с МИНИ МАУС И ФЕЯТА ОТ ПИТЕР ПАН
стр 98-99 има сребърни бижута, но и аз имам у дома доста, така че ако искате елате у нас и изберете, ще ви дам чудесни цени
от стр 106 до 119 има чехли, обувки, чанти, рокли и джапанки и все на добра цена
стр 120 до 123 е за любителите на спорта. Качествените продукти на CURVES ще допринесат за вашия конфорт по време на спортните ви занимания, а НЕОПРЕНОВИЯ КЛИН, КОЛАНА ЗА КОРЕМ И ЖАКЕТА ЩЕ ДОПРИНЕСАТ ЗА СВАЛЯНЕТО НА САНТИМЕТРИ В ЖЕЛАНИТЕ ОБЛАСТИ.
от стр 126 до 131 красиви продукти за кухнята и пикнка ви
комплект от 60 части за само 24,99
4 купички, влизащи една в друга, само за 24,99 ( имам ги, страхотни са )
мелачка за орехи 12,99
не е за изпускане и комплекта от 3 бурканчета за подправки или кафе за само 19,99
Лично аз препоръчвам ЯБЪЛКАТА И МОРКОВА, стават за носене на работа или в училище.
от стр 132 до 147 Е ПЪЛНО С РАЗПРОДАЖБИ, разгледайте, все нещо ще ви допадне, убедена съм
стр 148 до 153 ЗА МЪЖЕ всякакви неща със логото на хокения им любим отбор
ОТ 154 ДО 159 ЗА ДЕЦАТА
РАНИЦА И КУТИЯ ЗА ХРАНА за Момичета и момчета, както и други интересни попадения
САМО ЗА ИНФО 2 ПРОДУКТА ЗА ДЕЦА за 5$ ( шампоан за тяло, шампоан за коса, спрей за коса, гребен за коса)
От стр 160 до 167 са грижи за тялото. Невероятната серия SKIN SO SOFT която горещо препоръчвам, е на разпродажба. Възползвайте се. Аз имам у дома всичките кремове за ръце и то на 2$ всеки
Зимата наближава, а с това и вземането на гореща вана. Сега пяната за вана е 5$ и ви съветвам да не пропускате
стр 168-169 са грижите за крака, в момента цената е добра, 2 за 8$
стр 174-175 са грижите за коса, боя, шампоани, балсами. Имам добри оферти, но ако се интересувате трябва да ми се обадите
стр180-181 крем за тяло с аромат на вашия любим парфюм 2 $ всеки
стр 185 дезодоранти. Смея да твърдя, че са страхотни и за без пари почти, така че обадете и си поръчайте
стр 191 УСПОКОЙТЕ СЕ С ЛАВАНДУЛА, новите продукти са вече на пазара
На последната страница ще намерите коректор за намаляне видимо умората и бръчиците около очите ви . Цена 3$
Разгледайте и каталозите с разпродажбите, има мнооооого добри попадения, уверявам ви.
Надявам се съм била полезна с тази разходка и скоро ще се чуем за да кажете какво си избрахте.
ПОРЪЧКАТА Я ПРАЩАМ НА 15 АВГУСТ ЧЕТВЪРТЪК ТАКА ЧЕ ПОБЪРЗАЙТЕ, ОБАДЕТЕ СЕ И НЕ МЕ ЖАЛЕТЕ
438-935-2891 МАРИЯ
http://www.avon.ca/shop/fr/avon-ca-next/brochure-list"
Ех, този АВОН :)
Ех, този АВОН :)
Съединението прави силата!