Българско знаме- СПЕШНО!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
g_hanson

Българско знаме- СПЕШНО!

Мнение от g_hanson »

Другарки и другари,

по повод на обявения за неделя #ДАНСwithme в Торонто търся българско знаме. Който знае, от къде мога да купя такова в събота, моля, да даде акъл.

Благодаря!

Впрочем протестът е пред Консулството в 13:00. Дайте да дадем едно рамо на колегите лупени от БГ. ;)
Аватар
Independent

Re: Българско знаме- СПЕШНО!

Мнение от Independent »

Аз имам едно голямо, но съм в Монреал. Което ме навежда на мисълта да организираме и ние едно лумпенско събиране.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
g_hanson

Мнение от g_hanson »

Independent написа:Аз имам едно голямо, но съм в Монреал. Което ме навежда на мисълта да организираме и ние едно лумпенско събиране.
Само така, използвай го..;)

Поздрави към Монреал
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Неделя е неработен ден, Комрад Хенсън (тухлите хенсън??? :?: ). Пред какво точно ще протестирате? Пред тухлите върху зданието на консулството? :D
Е, успех тогава! :y: Венсеремос! :lol:
В Монреал подходящо място са мачовете на Южния бряг,в градинката, дето ги организира С-200. :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
g_hanson

Мнение от g_hanson »

Bistra написа:Неделя е неработен ден, Комрад Хенсън (тухлите хенсън??? :?: ). Пред какво точно ще протестирате? Пред тухлите върху зданието на консулството? :D
Е, успех тогава! :y: Венсеремос! :lol:
В Монреал подходящо място са мачовете на Южния бряг,в градинката, дето ги организира С-200. :D
Благодаря за пожеланията (въпреки прозиращия сарказъм).

За другите не знам, но аз отивам да покажа позиция, съвпадаща с тази на немалка част интелигентни, креативни и усмихнати наши сънародници. Позиция свързана с въпроса за чистоплътността на политиците и годността им управляват. Имам отношение-показвам го.

Мястото, предполагам, е избрано символично. Дали ще е пред Парламента в София в 20:00 (примерно) или Консулството в 13:00, неделя, не виждам разлика. Това,че е неработен ден не знам, какво ви впечатлява.

Това с мача не го разбрах много..

Със здраве..

пп

..един друг hanson съм, макар да имам нещо общо с тухлите по принцип.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Не се сърди! Мир! Хубаво правиш! :y: Просто аз не виждам смисъла. Протестираш против БСП за да дойде бившата БКП на власт при евентуално касиране на изборите? Заради това съм тук, а не там (в България).Успех все пак, ако силно вярваш в това, което правиш! Аз не вярвам вече. :(
P.S. В Монреал нямаме дори консулство, та рекох, хората да съчетаят полезното с приятното. Хем пикник, хем мач,...пък и протест. ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
g_hanson

Мнение от g_hanson »

Няма проблем. Всичко е 6. Просто не разбрах, защо ми скочи така..

Грешиш като мислиш, че протеста е само срещу червените. Нещата са по-дебели (надявам се). Под натиска на улицата политиците ще излязат от комфортната си зона и няма да смеят да си разиграват коня както преди. Големи надежди имам и да се пренапишат някои правила в политиката. Аз също се наскачах 90-те, поопарих се, загубих надежда, но сега като ги видя тия хубави хора по улиците...Повярвай и ти!

Иначе нямам нищо против срещу мачлетата. Практикуват се редовно;)
Странджата

Мнение от Странджата »

Mерудията ако не се тури и на тази манджа(тема) може ли???
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Странджа, не виждам нищо лошо, да се интересувам какъв импакт би имал един такъв протест върху политическата ни стратосфера. :D
За теб знам - убеден си, слагайки снимки от механата във ФБ, на подпийнала глава, че си организирал поне 2 революционни комитета, ама все пак?!?!? Да се помисли преди емоциите, не е лошо! :)
P.S.Една забележка само. Мерудия е изговор от Северна България. Иначе се казва магданоз. ;)
g_hanson

Мнение от g_hanson »

Не че не е забавно да гледам, как се боричкате под моята тема, ама айде по-конструктивно.. Няма много време. Правя плакати в момента, няма да остане време да везам и байряк :)

Айде, Торонтианци,помагайте.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

http://m.yelp.ca/biz/flags-international-toronto"
Имат размери от значка до доста големи. Звънни им дали работят утре и дали имат голямо бг знаме. Имаше и един магазин на Аугуста в Кенсингтън маркет но не знам дали още е там :!:
Циганите - на Сатурн !
g_hanson

Мнение от g_hanson »

Благодаря за линка.

Днес не остана време, но за другия път ще го имам предвид. А друг път, по всичко изглежда, ще има като знам, как червените, как се разделят с властта.
g_hanson

Мнение от g_hanson »

anxeli написа:http://m.yelp.ca/biz/flags-international-toronto
Имат размери от значка до доста големи. Звънни им дали работят утре и дали имат голямо бг знаме. Имаше и един магазин на Аугуста в Кенсингтън маркет но не знам дали още е там :!:

В магазина на Спадайна имат голямо знаме (150 см/ 85 см, $ 10) и малко ( около 50 / 35, $ 3.50). На знамената няма гербове.
Публикувай отговор