Uspe6no intervew pri Piere Rivard na 04.05.2004

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Peteto
Обратна връзка:

Uspe6no intervew pri Piere Rivard na 04.05.2004

Мнение от Peteto »

Zdraveite prijateli,
I nie dnes minaxme uspe6no intervewto pri Monsieur Rivard. Malko info za nas:
Az sum vode6tata kandidatka, profesija schetovoditel, trudov staj 4 god, 2 diplomi i 2 specialnosti ot UNSS. Izkarano 7-mo nivo v L'Institut de francais, no ne go govoria tolkova dobre. V dokumentite biax posochila niva 9-9, za angliiski 11-12.
Muja mi e phisik po obrazovanie, no raboti kato proframist, trudov staj ob6to okolo 5-6 god. Uchil e frenski sam i s chasten uchitel. Poso4eno nivo za frenski 7-8, za angliiski 12-12.
Intervewto be6e mnog kratko-okolo 45min. Veche znaete, che Monsiue-to e mnogo vnimatelen. Prevodachkata se naloji da ja izpolzvam samo 2-3 puti za drebni ne6ta. Po princip vsi4ko mu se razbira i e mnogo blagonameren!
Purvo passeportite i posle vednaga me napadna s vuprosite: popita za motivacijata za zaminavane. Raqzglegda diplomi, trud.kniki sus suotvetnite vuprosi za raziasnenija kum men i muja mi. Pokazax mu razpechatkite ot oferti za rabota, koito poluchix ot jobboom.com. Popita me koja mi e lubimata ili koja bix rabotila s nai-goliamo jelanie.
Pita i za prijatelite, kakvi sa, kakvo rabotiat, kakvo sa ni razkazvali za Quebec.
Kazaxme, che sme putuvali do USA niakolko puti i me popita moga li da mi obiasnja na english kakvo triabva da napravia 1-te dni kato pristignem v Canada. Spravix se, NP- kazax che triabva da se vadiat card medical, social insurance N i t.n. Stana mu prijatno che sme "bien informe":)
Nai-nakraja lubimata mu tema: Otrasli na ikonomikata! Vuprosa be6e kum men, no i dvalmata se vkluchicme i se spravixme blestia6to.

Tuk e miastoto da blagodaria na na6ata uchitelka Jana Nikolova, kojato za kratko vreme uspia da ni podgotvi taka dobre!
Blagodaria i na vas, che vi ima-infoto tuk e mnogo polezno!
Mai drugo ne ostana, vous etes accepte, usmivki i merci beaucoup, bon chance...
V sertificatite i dvamata sme F, francophone!!!! MNoogo sum dovolna!
Drugo ne se se6tam.

Uspex na vsi4ki!
Последно промяна от Peteto на Вто Май 04, 2004 6:38 am, променено общо 1 път.
D&N&D

Мнение от D&N&D »

Obiavite za rabota, koito sa aktualni za momenta nali?
Mogesh li da se registrirash niakade na tozi sait kato niamash adres v Quebec?
Peteto
Обратна връзка:

Мнение от Peteto »

Da, razbira se, samo e-mail, na koito da to pra6tat oferti. Nikakuv adres ne ti e neobxodim.
Заключено