Zdraveite prijateli,
I nie dnes minaxme uspe6no intervewto pri Monsieur Rivard. Malko info za nas:
Az sum vode6tata kandidatka, profesija schetovoditel, trudov staj 4 god, 2 diplomi i 2 specialnosti ot UNSS. Izkarano 7-mo nivo v L'Institut de francais, no ne go govoria tolkova dobre. V dokumentite biax posochila niva 9-9, za angliiski 11-12.
Muja mi e phisik po obrazovanie, no raboti kato proframist, trudov staj ob6to okolo 5-6 god. Uchil e frenski sam i s chasten uchitel. Poso4eno nivo za frenski 7-8, za angliiski 12-12.
Intervewto be6e mnog kratko-okolo 45min. Veche znaete, che Monsiue-to e mnogo vnimatelen. Prevodachkata se naloji da ja izpolzvam samo 2-3 puti za drebni ne6ta. Po princip vsi4ko mu se razbira i e mnogo blagonameren!
Purvo passeportite i posle vednaga me napadna s vuprosite: popita za motivacijata za zaminavane. Raqzglegda diplomi, trud.kniki sus suotvetnite vuprosi za raziasnenija kum men i muja mi. Pokazax mu razpechatkite ot oferti za rabota, koito poluchix ot jobboom.com. Popita me koja mi e lubimata ili koja bix rabotila s nai-goliamo jelanie.
Pita i za prijatelite, kakvi sa, kakvo rabotiat, kakvo sa ni razkazvali za Quebec.
Kazaxme, che sme putuvali do USA niakolko puti i me popita moga li da mi obiasnja na english kakvo triabva da napravia 1-te dni kato pristignem v Canada. Spravix se, NP- kazax che triabva da se vadiat card medical, social insurance N i t.n. Stana mu prijatno che sme "bien informe":)
Nai-nakraja lubimata mu tema: Otrasli na ikonomikata! Vuprosa be6e kum men, no i dvalmata se vkluchicme i se spravixme blestia6to.
Tuk e miastoto da blagodaria na na6ata uchitelka Jana Nikolova, kojato za kratko vreme uspia da ni podgotvi taka dobre!
Blagodaria i na vas, che vi ima-infoto tuk e mnogo polezno!
Mai drugo ne ostana, vous etes accepte, usmivki i merci beaucoup, bon chance...
V sertificatite i dvamata sme F, francophone!!!! MNoogo sum dovolna!
Drugo ne se se6tam.
Uspex na vsi4ki!
Uspe6no intervew pri Piere Rivard na 04.05.2004
Uspe6no intervew pri Piere Rivard na 04.05.2004
Последно промяна от Peteto на Вто Май 04, 2004 6:38 am, променено общо 1 път.