Ima li rabota za zeni v Monreal i kakva
Ima li rabota za zeni v Monreal i kakva
Trudno li e v na4aloto da se nameri rabota s minimum znania po frenski
- shnorhela
- Лисодав
- Обратна връзка:
Жена да си в Монреал, това е града с най-много женски движения на глава от населението. Такива фокуси можеп да правиш ако си жена имигрантка тук че чак да ти се изправи косата и всичко това на гърба на мъжете, може би затова тук има толкова обратни.
п.с. щастливци сме ние които си взехме благоверните от Бг
п.с. щастливци сме ние които си взехме благоверните от Бг
Я кажи какви фокуси можеш да правиш.Щото аз пропускам нещо.
Аз досега съм забелязала само 4е не гледат с добро око на жени инженери.Само на думи са силни.Наскоро даже имаше някаква статистика 4е в заплатата на мъж и жена на една и съща позиция има 30% разлика в полза на мъжа.
Даже на интервю могат да те попитат женена ли си и имаш ли деца,по принцип не е редно ама го правят.Е трябва да се признае 4е обикновенно тия въпроси идват от устата на 4ужденци(араби,какво да правиш много са тука) а не на канадци.
Аз не се оплаквам ама ме изненадват понякога.

Аз досега съм забелязала само 4е не гледат с добро око на жени инженери.Само на думи са силни.Наскоро даже имаше някаква статистика 4е в заплатата на мъж и жена на една и съща позиция има 30% разлика в полза на мъжа.

Даже на интервю могат да те попитат женена ли си и имаш ли деца,по принцип не е редно ама го правят.Е трябва да се признае 4е обикновенно тия въпроси идват от устата на 4ужденци(араби,какво да правиш много са тука) а не на канадци.
Аз не се оплаквам ама ме изненадват понякога.