Безплатна телевизия...Писна ли ви от BELL и VIDEOTRON

Интересни търговски или други оферти.
krasi1

Мнение от krasi1 »

Здавейте,

Ние сме нова компания от 6 месеца на пазара и имаме желанието и възможноста да ви представим нашия завършен продукт.

-Безплатна ефирна Телевизия до 22 локални канала от MTL и Америка в формат HD,за което не е нужен ресивър или интернет и има повече канали от стандартен план на BELL и VIDEOTRON. НЯМА МЕСЕЧНИ ТАКСИ....Веднъж инсталиран и завинаги....БЕЗ ДОГОВОР

-Предлагаме ви стандартен телефон (no VOIP) на фиксирана и постоянна цена от 22$ на месец (с възможност за запазване на съществуващ номер),ние наемаме линии от BELL.

-Предлагаме Unlimited High Speed Internet -11mbps за 33$ на месец,-15mbps-36$,-25mbps-40$
-Предлагаме разговори с BG на цена от 0,03$ на мин. През един акаунт можете да говорите от домашен или нялолко мобилни телефона без скрити такси...Плащаш само когато говориш

Ние извършваме диагностика и ремонт на всички видове сатeлитни,кабелни и телефонни оператори включително и Voip

-Ако искате да гледате Dish Network или DirectTV (не пиратски) с оригинално оборудване и месечен абонамент ние знаем как да го направим
-Всичко свързано с Satellite и IP TV,Internet & Phone ние можем да ви помогнем
-Ако искате да си инсталирате сателит на вилата или да си разделите сметката с ваши приятели ние можем професионално да ви помогнем
-Инсталиране, настройване и поддръжка на системи за видео наблюдение на Вашата Къща или Вашите бизнес помещения
-Възможност за отдалечен достъп през Интернет

Ние извършваме също инсталиране на ТV на стена,скриване на кабели,инсталиране на домашно кино........Не се колебайте а се обадете

За повече информация...514 660 0109 или 514 916 9067.......
Кой каквото прави,това получава !
Здраве и Късмет !
Аватар
optics
Модератор

Re: Безплатна телевизия...Писна ли ви от BELL и VIDEOTRON

Мнение от optics »

Да ! Писна ми от Телъс !
Ще ви помоля за малко повече информация тук, а не на лични.

Първо - за кои провинции/градове е интернета? Аз съм във Виктория ВС
Второ - дайте моля и ъплоуда на съответните планове. Има голяма разлика дали е 2.5Mbps или 512kbps.
Аз конкретно питам за най-високия план, но други може да питат и за другите.
Ако е 2.5Mbps - еваларка!
Ако пък говорите само за Монреал, напишете го моля, ясно, че другите да не си губим времето. Монреал не е Канада, ако перефразираме стария лаф.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Публикувай отговор