Купих лиценз за 5 проверки, но имам още неизползвани, които ще изгорят след 10-тина дни.
Ако сте късметлия който точно сега купува кола на старо (в този период), пратете ми вин-а, а аз ще ви пратя резултатите ($39.99 value)
Предлагам Carfax проверка безплатно
- optics
- Модератор
Предлагам Carfax проверка безплатно
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Re: Предлагам Carfax проверка безплатно

Много хубав жест от твоя страна

Това ме кара да си мисля, че ти скоро си си купил кола ? Ако е така, честито и безаварийно !!!
-
Този жест наистина е добър !
Привет Оптикс,
имаш лично съобщение.
Благодаря предварително!
имаш лично съобщение.
Благодаря предварително!
S'il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème.
Здравей Оптикс,
Имаш лични.
Благодаря за жеста
Имаш лични.
Благодаря за жеста

- optics
- Модератор
Заключвам темата тъй като лицензите се изчерпиха. Честито и да си карате безаварийно и безинцидентно.
Мислех си, не може ли чрез форума да се организират подобни групови намаления - примерно някой купува мултипъл лиценз за нещо след уговорка с още няколко човека така че да си поделят разходите ? Накрая всички са на далавера.
Ако имате сериозни идеи в тази насока, моля отворете нова тема.
Мислех си, не може ли чрез форума да се организират подобни групови намаления - примерно някой купува мултипъл лиценз за нещо след уговорка с още няколко човека така че да си поделят разходите ? Накрая всички са на далавера.
Ако имате сериозни идеи в тази насока, моля отворете нова тема.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel