Благодаря за вниманието.

Извинявай, не разбрах?Marto написа:Нещо са занишили стандартът елитните гимназий.
Знам.radostin.k написа:Извинявай, не разбрах?Marto написа:Нещо са занишили стандартът елитните гимназий.
ablood написа:За да кандидатстваш по процедурата за емиграция (както повечето от нас) ти трябва образование, търсено в Канада(!!!!!), подплатено със солиден стаж по професията и доказано владеене на езици.
Дори и в такъв хубав град като Варна, там не са ли най-добрите училища.Marto написа:Нещо са занишили стандартът елитните гимназий.
А да се трампиме .Моите години за твоите ,моето място в Канада за твоето в гимназията ,акьла и жизнения опит не си ги давам обаче ,взимам си ги с мене .Аз сьм готов веднага .radostin.k написа:Английски с леки примеси на немски![]()
Не завършвам тази година, завършвам другата, мисля че това от страна на канадците е доста глупаво, а именно да не взимат нови изгряващи кадри. Няма да споменавам, че 25 хиляди канадски долара са непосилна сума за хора с нормална средно платена работа, каквито са моите родители.Няма ли някакви стипендий в Торонтовският университет? Знам какво искам да уча, знам каква ми е целта, но не знам как мога да я постигна. От нещата който вие хора ми казахте, разбирам, че трябва да стоя минимум 4 години (докато завърша бакалавър) и чак след това (не е сигурно) мога да се пробвам евентуално да имигрирам в Канада, това наистина спича плановете ми за по нататачното ми развитие.А в Америка мога да отида само на екскурзия, колкото да си направя кефа няколко вечери.