Какво да изберем ?
Какво да изберем ?
Здравейте, първо искам да благодаря на всички ви за помощта и разбирането. Моя съпруг е канадски гражданин, и сега ни предстой спонсориране извън Канада, но имаме и опцията да подам документи за туристическа виза и пред пристигането ми в Канада да се спонсорираме в Канада и аз да удължавам визата си докато пребивавам там.Въпросът който ме притеснява е какъв е процента визата ми да бъде удължена? Знам , че при спонсорирането в Канада трябва да пребивавам там през през целия период на спонсорирането. Един от главните ни мотиви да се спонсорираме в Канада е ,че след първия период ще мога дори да подам документи за open work-permit( в България съм безработна и ние много много трудно да се справяме с разходите). Но това което ме притеснява е ако ми бъде отказано удължение на визата, ще трябва да се върна в България и да започнем всичко отначало.Моля ако някой е бил в подобна ситуация или има идея, всяко мнение ще бъде повече от ползотворно за нас.
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Re: Какво да изберем ?
Според "ТОЗИ СПИСЪК" ще отнеме не повече от 9 месеца легално да получиш статут. Не смятате ли че това е най-добрият вариант вместо да си усложнявате живота...
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN