Интервю

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Публикувай отговор
prettygood90

Интервю

Мнение от prettygood90 »

3дравейте сигурно доста се е говорило по темата, и моля за извинение, но ако е възможно бихте ли ми дали идеи.
Предстои ми интервю в Букурещ за туристическа виза до Канада, та въпроса ми е как да ги убедя , че наистина ще се върна след 3 месеца?
Искам да замина точно за Канада, защото там имаме роднини и ще пратят и поканата и всичко нужно, предполагам ще бъдат проверени както и хората, така и поканата, но с това не е проблем, защото всичко ще бъде изрядно от към документи. Единственото ми притеснение е как наистина да ги убедя , че ще се върна. До колкото четох, разбрах че трябвало да имам имот ( кола, апартамент и т.н ) на мое име, един вид като " залог " , че ще се върна :emo: , не знам до колко е така, но за съжеление нямам имоти на мое име, не съм женена и нямам деца.
Много бих била благодарна, ако хората от тук , преминали през това, да напишат ( разбира се , ако могат да отделят време и желание ) идеи и въобще всичко, което им хруме и което би ми било от помощ. :handshake:

Много благодаря за отделеното време.
sugar4e

Re: Интервю

Мнение от sugar4e »

ето тук има писано по темата и е сравнително скорошна информацията. Между другото не е задължително да те викат на интервю, поне и при двете ми ходения до Канада с туристическа виза не се е налагало да ме викат на интервю.
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 20&t=43376"
26.01.2011 - Изпратени документи Виена
16.10.2012 - Интервю (CSQ)
20.04.2013 - ВИЗИ
11.06.2013 - Полет Монреал
Публикувай отговор