Кой обажда? Жан Виденов?....Не трябва да те обиждам, защото възпитанието и правилата на Форума не ми позволяват, нооо ....Много искам!!!! (По дяволите!)
Последно промяна от Bistra на Вто Окт 09, 2012 12:00 am, променено общо 1 път.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Муха, зрял човек си. Не се излагай!
Няма никакво значение какво ти казва един професионален политик. За него е важно единствено това което ти ТРЯБВА ДА ЧУЕШ.
Ти вярваш ли на продавачката, която без дори да те огледа ти казва че панталонът ти седи много добре? В дядо Коледа? Торбалан?
Ще ти дам пример: Ти например ни баламосваш с глупости ей-така за развлечение. Онзи е професионален лъжец, лидер, съдействал за източването на милиарди от спестяванията и заработеното от българите.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Може и да е лъжец,но казва много истини,ти гледа ли го ?
А като гледам,никой от БСП/БКП не го защитава,на мен ми прилича като "изгърмял главен бушон"
Айде да ти дам следния пример:
Ти се правиш на "ел.техник" и си пълен аматьор,а този е "политик"от руската школа и го ритнаха защото не им отърва
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
ablood написа:Ще ти дам пример: Ти например ни баламосваш с глупости ей-така за развлечение.
То пък едно развлечение, особено като не му се връзва никой! Всъщност може да се сравни с осмукването на люспи от доматчета (той в това има богат опит) и изплюването им, въпреки че при заседяване на едно място (при нищоправене)...целулозата е полезна за констипацията.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Аз го гледах, но отказвам да го коментирам. Не прави чест нито на така нареченият "журналист" нито на интервюирания въпросното интервю. А според Айнщайн нали знаеш кои 2 неща са безкрайни? Eдин жокер: В случая, доколкото мога да те нарека човекоподобно е качеството присъщо на хората.