ДОБРЕ ДОШЛИ В " КУПИ И ПОДАРИ НАДЕЖДА"
Здравейте, Хора! Днешният ми пост ще бъде малко по-особен. Ще ви поканя да участвате в една инициатива за да помогнем на едно момиченце на почти 4 годинки да повярва в доброто у хората. Това дете се казва Ема и е от София, болна е от детска целебрална парализа и има нужда от операция, която да възвърне до някаква степен вярата й, че и тя ще може да тича в парка с останалите деца. От вас се иска само да си купите някои продукти, които аз ще изброя, а аз ще ви кажа каква сума ще отиде за нея от всеки продукт. Цената на продукта няма да се промени, просто аз ще заделя сумата за Ема, но имам нужда от вашето участие. Ето ги и продуктите:
котки за лед- цена 10$, заделям за Ема 2$
серуми за лице- цена 25$, за Ема-5$
спрей против комари-цена 8$, за Ема-2$
сребърни пръстени-цена 25$, за Ема-5$.
Това съм избрала за момента, но сигурно ще добавя и други.
Инициативата стартирах днес и вече с гордост мога да заявя, че имаме 40$. Благодаря на всички, които ме подкрепиха днес.
Част от хората ще дадат пари без да купуват, защото нямат нужда от съответния продукт, но имат сърце, което иска да помогне.
Няма нищо по-ценно от здравето, няма нищо по-силно от обединението и няма нищо по-трогателно от една майчина сълза, която значи БЛАГОДАРЯ ВИ! Нека покажем, че сме съпричастни към болката на едно семейство.
Благодаря ви предварително!
" КУПИ И ПОДАРИ НАДЕЖДА"
" КУПИ И ПОДАРИ НАДЕЖДА"
Съединението прави силата!