Daite akal ot kade da si vzemem po-tanki mebeli! Samo matraka da e po-debel Aaaa, ve4e sam v Mtl-CDN, ot 5 dni! Abe i drugi tanki ne6ta me interesuvat - internet conection i magazin za tehnika. Thanks!
Иди на Sommerlet plaza, там има едно дето пише на него ликидасион, тънко е, а за интернет в началото ако имаш банкова сметка ме потърси по icq, мога да ти пратя едно ехе дето се свързваш с един сървър и интернета ти идва 9$ на месец, аз сега съм се него и го лъжа всеки месец че ще му плащам, а като изтече месеца се регистрирам наново, дават 1 месец free !
Абе то не е чак плаза ама карай - намира се в Квартала НДЖ, на улица Sommerlet, но по принцип навсякъде има такива магазини. А този можете да го немрите на картата, близо до метро Вила Мария е, но не зная с кой рейс се ходи, аз ходя пеша щото живея на Мариет, а тя е близо.
zdraveite ,
az jiveia na somerled i izob6to ne plaza ,da ne govorim za zenite v liquidacion,po skapi sa ot ikea-ta.
ima edin magazin na queen mery za evropeiski mebeli cenite sa mnogo snosni ,4oveka govori i na ruski,moje6 da se pazari6.na nas ni smakna ot obiavenite ceni.osven tova ako jeveete v NDG dostavkata e bezplatna.
za primer matrak queen e 69$.ako iskate 6te vi dam to4nia adres ,no vav bg ve snik FORUM varvi obiava i tam ima i adresa . A ot metro VILLA MARIA se xva6ta 103
Найденова, тоя турчин от Куин Мери да не ти плаща за реклама бе душа?
п.с. Много е малко магазинчето и избора съответно, аз оттам си взех маса за компа, но по принцип на Самърлед могат да се намерят много повече неща!!! А иначе се стига много лесно - слизаш на Сноудон и поемаш нагоре по баира, магазина е на 40 метра в дясно.
Ne Papi ne mi pla6ta za reklama,prosto dosta poobikaliax i gledax kade sa snosni cenite .A v likvidiciona na Somerled e dosta po-skapo.
Detsko leglo + matraka e 130$ na Queen Mary ,a na Somerled samo legloto e 250$ bez taksite.Taka 4e sami precenete,az prosto davam info
Ами не зная, но аз от Самълед си взех разтегаем китайски диван (всички ги знаете) и дюшек за 200$, някой ако може да ми го намери това по-евтино ще го черпя една бира на някоя чужда сватба...