А някой беше казал че в Европа било по трудно от С.Америка

Баси лекарската заплата. Цели 2500 евро, а навярно и повече.Заплатата ви ще е около 2 500 евро на месец, а навярно и повече. Като имаме предвид различните надбавки, може да стигнете дори до 5 000 евро месечно.
Мухи, дали ще се сетиш какво се случи на 1-ви януари 2007-ма година?myhata II написа:http://money.bg/comment/id_665388345
А някой беше казал че в Европа било по трудно от С.Америка
speedy написа:Няма никакъв проблем за българските лекари да започнат веднага работа в Европа. Все пак в Медицинска академия по 8 часа на седмица 25% от студентите задължително учат немски, 20% - френски, 15% - италиански, 8% - холански и т. н.
Aбе Пимпи,на теб колко години ти трябваше да тичаш бос по улиците на Монтреал за да станеш чирак- канадски зъболекар ?pumpy написа:Тя мухата е по ефтинките нещица. На 25 започваш с 2500 в Германия. В Канада ти трябват 2-3 години за да станеш лекар и започваш с 10к, което е 7600 евро. Хайде сега да видим за колко време тези същите лекари са "наваксали материала" както се изказва мухата ???
Майна, говорим за лекари или зъболекари ??? Аз не съм ставал никога "чирак-канадски зъболекар". Отнема 2-3 години ако знаеш какво правиш и го правиш директно.myhata II написа:Aбе Пимпи,на теб колко години ти трябваше да тичаш бос по улиците на Монтреал за да станеш чирак- канадски зъболекар ?pumpy написа:Тя мухата е по ефтинките нещица. На 25 започваш с 2500 в Германия. В Канада ти трябват 2-3 години за да станеш лекар и започваш с 10к, което е 7600 евро. Хайде сега да видим за колко време тези същите лекари са "наваксали материала" както се изказва мухата ???
Ето ти линка за годишната такса. На тази сметка са и парите за живеене, умножи по две и сигурно ще получиш сума по-голяма от 300к за двамата заедно. Това е причината да го направим един след друг, поради което на мен ми отне повече време.myhata II написа:300 к. и преди и сега са си сума,и не всеки може да ти ги наброи кеш,поизхвърляш се малко де![]()
За лекар не съм наясно ,но ще попитам точно как стоят нещата за Онтарио !
За Мед сестра отнема 3 години задочно това го знам със сигурност !