Здравейте,
Искъм да ви попитам едно удостоверение за граждански брак ли искът или за двамата поотделно, т. е. две удостоверения ли да приложим или едно е достатъчно?
Моля който знае да ми отговори.
Предварително ви благодаря!!!
граждански брак
-
- Double Trouble
Re: граждански брак
Едно е напълно достатъчно 

Ако беше лесно, всеки щеше да го прави. Трудното го прави велико. (A league of their own)
DSC Виена - 06.04.2011
Accusé - 12.08.2011
Писмо изчакване - 19.06.2012
Интервю - 25.10.2012 - Успешно!
Док. до Сидни - 08.11.2012
Мед. формуляри - 29.01.2013
DSC Виена - 06.04.2011
Accusé - 12.08.2011
Писмо изчакване - 19.06.2012
Интервю - 25.10.2012 - Успешно!
Док. до Сидни - 08.11.2012
Мед. формуляри - 29.01.2013
Това искрено ме развесели и се замислих за страните в които е прието многоженствотоИскъм да ви попитам едно удостоверение за граждански брак ли искът

DSC 05/07/2011
Получени във Виена 06/07/2011
Accuse de reception 16/02/2012
e-mail листа на чакащите дата 15/08/2012
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
Получени във Виена 06/07/2011
Accuse de reception 16/02/2012
e-mail листа на чакащите дата 15/08/2012
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
Misho76 написа:Това искрено ме развесели и се замислих за страните в които е прието многоженствотоИскъм да ви попитам едно удостоверение за граждански брак ли искът

Интересна гледна точка, Мишо, спуках се да се кискам, не се бях замисляла
marinski77, имаш предвид за пакета документи при подаване на молбата за селекция за Квебек ли? Честно казано и аз бих се замислила като видях новия формуляр, където се попълват документите, приложени към DCS.
Но мисля, че трябва само 1
Ce n'est pas en écoutant qqn parler que l'on évolue. C'est en agissant et en vivant des expériences.
- optics
- Модератор
Мишо, да не си от Русе ?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
-
Какво многоженство????? Вие не сте ли гледали задължителните документи? Вижте Documents soumis a l'appui de la Demande de certificat de selection в стр. 2 т.11 за гражданския брак има две кутийки и за главния апликант и за съпругата, затова попитах, защо например на графата на съпругата не пише S.O. , тогава ще означава че не трябва??????????????????????? Но има кутийка......
marinski, не се пали за многоженството. Мишо се пошегува, разбира се.
Този формуляр е нов, от началото на тази година. Когато ние подавахме, списъкът с документи изглеждаше по друг начин.
Моят мотив да ти напиша 1 акт за брак е, че т. 11 не е само за акт за брак, но и за развод! Условно си представи ситуация, в която един от кандидатите преди брака си има развод.
Но спокойно можеш да си приложиш 2 броя акта, таксата за разглеждане на документите няма да се увеличи
П.П. Не разбрах какво изразяваш с дългото многоточие и многото ?
АЗ преди да ти отговоря много добре съм прочела формуляра и съм се информирала
Този формуляр е нов, от началото на тази година. Когато ние подавахме, списъкът с документи изглеждаше по друг начин.
Моят мотив да ти напиша 1 акт за брак е, че т. 11 не е само за акт за брак, но и за развод! Условно си представи ситуация, в която един от кандидатите преди брака си има развод.
Но спокойно можеш да си приложиш 2 броя акта, таксата за разглеждане на документите няма да се увеличи

П.П. Не разбрах какво изразяваш с дългото многоточие и многото ?

АЗ преди да ти отговоря много добре съм прочела формуляра и съм се информирала
Ce n'est pas en écoutant qqn parler que l'on évolue. C'est en agissant et en vivant des expériences.
-
milly много ти благодаря, имат толкова много изисквания, че човек ще се побърка. Значи 1 акт е достатъчен.