България - историята на Европа
България - историята на Европа
Попаднах на това видео за София http://www.youtube.com/watch?v=2oUwgGLiz0c" . Смятам обаче, че щом София е историята на Европа то и всеки български град, че даже и село също е част от тази история. В тази тема всеки може да разкаже нещо интересно за своето родно място. Аз съм посетил доста български градове, но съжалявам, че не успях да посетя Русе, Шумен, Враца, Пловдив, Варна и мн. други. Ще се радвам ако някой разкаже нещо повече.
България не е Мадагаскар или Филипините, не е и циганска държава (все още не!). Аз вярвам в миналото на България, затова вярвам и в нейното самобитно бъдеще!

България не е Мадагаскар или Филипините, не е и циганска държава (все още не!). Аз вярвам в миналото на България, затова вярвам и в нейното самобитно бъдеще!
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Re: България - историята на Европа
Не е лошо филмчето..    Полезно за самочувствието ако не друго..
    Полезно за самочувствието ако не друго.. 
Преди повече от година някой го беше постнал тук..
Иначе странно че патриот като теб не е посещавал Пловдив и Варна.. Градове които по принцип по нищо не отстъпват на София освен по размер.. Русе също не е лош град между другото.

Полезно за самочувствието ако не друго..
    Полезно за самочувствието ако не друго.. Преди повече от година някой го беше постнал тук..
Иначе странно че патриот като теб не е посещавал Пловдив и Варна.. Градове които по принцип по нищо не отстъпват на София освен по размер.. Русе също не е лош град между другото.
 & ZIONISM 
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
						Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for
 & ZIONISM
 & ZIONISM Justin Trudeau's BIGGEST FAN
- UnHoly
- Напуснал форума
Едно от последните ми посещения в културно просветения град Варна беше по повод някакъв фирмен празник. Това, което запомних тогава от разходката из града е следното рекламно послание-убиец, отетерчено на билборд: "Механа ******* - не от всяко дърво става свирка!" 'Ма не се бойте да не се оцигани държавата, тя се опира на древна история и изкуство  

Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
Въпреки, че родният ми град е София, аз харесвам всички български градове и села. Винаги ми е било интересно да се разхождам по улците и да говоря с хората. В Кюстендил имат интерсен навик - когато видят някой непознат да го питат от къде е. Има някакъв интересен заряд в самия въпрос, не е просто ей така.

- UnHoly
- Напуснал форума
Което ме подсеща за добрия стар виц: 
" - Момичета, вие откъде сте?
- Ми ний сме сопотки.
- Аз ви виждам, че сте со п*ки, питам ви откъде сте родом!"
Извинете, не се сдържах

" - Момичета, вие откъде сте?
- Ми ний сме сопотки.
- Аз ви виждам, че сте со п*ки, питам ви откъде сте родом!"
Извинете, не се сдържах

UnHoly, вземи разкажи нещо за родното ти място. Сигурен съм, че има с какво да се похвалиш.

- mortigur
- Обратна връзка:
Направо си личи че си от София. Едно село дето станало столица преди 100 години по заповед на рашките. И от там се объркал целия икономически и социален живот на държавата.

Taxation is theft.
mortigur, какво значение има кой от къде е. Важното е, че сме българи и трябва да се уважаваме. Да, София е столица, но и другите бългаски градове са красиви и имат уникална история и култура. Лошото е, че икономическата криза принуди хората да бягат и да мразят родното си място.

- UnHoly
- Напуснал форума
Моето родно място е гиздав крайдунавски град, с минало по-дълго от това на България. Та там историята е буквално на всяка крачка - пред погледа ти, под краката ти и понякога инцидентно я преоткриваш в задния двор на къщата си(в случай че решиш да градиш еко-нужник) Да не политизираме излишно и тази тема, но мен оттам ме пропъди факта, че красивият ми град буквално принадлежи на три семейства бивши червени феодали и няма как да останеш там без да работиш за някой от тях, или без да имаш каквото и да е вземане-даване със същите  

Да не си от Лом бре,а там край дунава Власи сиромаси  

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
София е България,другото е дълбока провинция !budtel написа:mortigur, какво значение има кой от къде е. Важното е, че сме българи и трябва да се уважаваме. Да, София е столица, но и другите бългаски градове са красиви и имат уникална история и култура. Лошото е, че икономическата криза принуди хората да бягат и да мразят родното си място.
и още един мохабед
Всичко идва от София и всичко отива натам !

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Ти не беше ли от Пловдив, бре? 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Точно от там- "дълбока провинция" 

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Пфу, то това било опит за ирония и аз да не схвана.  

Ама то това е щото имахме гости и съм почерпена...(от една от групите, по които ти все точиш лиги.) 

М-Да, готино си е в Софето, какво да му е? Само да нямаше толкова пришълци и щеше да е още по-готино.
Айде чао! Отивам да нанкам.

Ама то това е щото имахме гости и съм почерпена...(от една от групите, по които ти все точиш лиги.)

М-Да, готино си е в Софето, какво да му е? Само да нямаше толкова пришълци и щеше да е още по-готино.

Айде чао! Отивам да нанкам.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- UnHoly
- Напуснал форума
Ти не знаеш ли че ако не искаш да те лъжат е по-добре да не питаш?myhata II написа:Да не си от Лом бре