Подарявам принтер
- Дякон Игнатий
Подарявам принтер
Принтера е Brother DCP-7030, лазерен 3 в 1 скенер,принтер и ксерокс. Тонера е за смяна( изхабен е ) .Ако някой има интерес, моля на Л.С.
Ако ли не в събота е на боклука.
Ако ли не в събота е на боклука.
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
- Kan_Tangra
Re: Подарявам принтер
В ибей се намира евтин тонер за всякакви модели. От порядъка на 5-10$ с включен транспорт.
Аз за моя принтер така си купих и съм много доволен. Качеството е като на оригинална касета.
Аз за моя принтер така си купих и съм много доволен. Качеството е като на оригинална касета.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Powered by bateto
- ablood
- Обратна връзка:
От $26 на горе за тозиKan_Tangra написа:В ибей се намира евтин тонер за всякакви модели. От порядъка на 5-10$ с включен транспорт.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- Kan_Tangra
Касета или ТОНЕР?
По 20-30$ са касетите. Тонера е 7$. Хайде чети по-внимателно.
pumpy написа:
Powered by bateto
Powered by bateto
- Kan_Tangra
Цена 6.99$ + безплатен транспорт.
http://www.ebay.ca/itm/TONER-REFILL-KIT ... 20bcfc6516"
А ако касетата е първата, ще има нужда и от това:
Става за модела: (DCP-7030)
Sale Price: $2.99
http://www.inkfilling.com/toner-refill- ... -7030.html"
http://www.ebay.ca/itm/TONER-REFILL-KIT ... 20bcfc6516"
А ако касетата е първата, ще има нужда и от това:
Става за модела: (DCP-7030)
Sale Price: $2.99
http://www.inkfilling.com/printer-toner ... tn360.html"
Uni-Kit reset gear (flag gear) for Brother TN330 / TN360
Reset gear for use in Brother TN-330 / TN360 toner cartridges. This gear is only needed if you are refilling STARTER cartridges for the Brother TN330, since the starter cartridges don t always have this reset gear installed. The printer displays a ""toner life end"" message if no reset gear is detected. A reset gear must be installed on any used TN-330 starter cartridge in order for the printer to function properly once the cartridge has been refilled and re-installed in the printer.
http://www.inkfilling.com/toner-refill- ... -7030.html"
pumpy написа:
Powered by bateto
Powered by bateto
- ablood
- Обратна връзка:
Ти чети по-внимателно!Kan_Tangra написа:Касета или ТОНЕР?
Има разлика между тонер и рефил кит за тонер.
щото ние (вкл. ти) за тонери говорим. Аз повече с тая плескавица не зе занимавам.
- ablood
- Обратна връзка:
Kan_Tangra е прав. Тонера за този принтер е много евтин. Дали ще го водите тонер или рефил кит няма никакво значение защото и продавачите бъркат термините. В случая става въпрос за бутилка със 100 гр. тонер достатъчен за около 3000 страници при средно 5% черно на листа (а не за тонер касета с тонер). Необходимо е да се направи отвор в касетата (не се препоръчва разглобяването и), да се напълни със стоте грама тонер през фуния и да се лепне фолио за запечатване на отвора който често го дават с тонера. Никакви мазаници, всеки може да се справи, това не са мастиленоструйните принтери, където наистина не си заслужава плесканицата с мастило. Единствения проблем е че на евтините лазерни принтери барабана е с ниско качество и издържа само няколко презареждания на тонер касетата след което трябва да се смени с нова ($20-40). Този принтер не изисква смяна на чип, а само еднократно инсталиране на горепосочената част, ако вече не е била поставена. Не виждам кой не би могъл да се справи с всичко това при символичните разходи за материали.
- ablood
- Обратна връзка:
Ок
Извинявам се, не съм прав. Объркването ми дойде най-вече от изявлението на Танграта че с новия тонер било като с оригиналната касета. Тоест не само пълнежа, ами и касетата.
Извинявам се, не съм прав. Объркването ми дойде най-вече от изявлението на Танграта че с новия тонер било като с оригиналната касета. Тоест не само пълнежа, ами и касетата.
здравейте имам интерес към машинката ако не е подарена вече . може ли да се свържете с мен по скайп: the___killer
Поръчах тонер от линка, даден от Аблад./ Благодаря за инфото/ Само 7 долара и доставката е безплатна. Ще пътува от Хонг Конг. Колко време се чака?
‘You can’t control what happens in life, but you can control the way you respond’
Упс, всъщност линка беше пуснат от Кан-Тангра:
http://www.ebay.ca/itm/TONER-REFILL-KIT" ... 20bcfc6516
http://www.ebay.ca/itm/TONER-REFILL-KIT" ... 20bcfc6516
‘You can’t control what happens in life, but you can control the way you respond’
- Bistra
- Напуснал форума
Ех, за някои неща няма гараж-сел, но затова пък чакай 10 дена доставка!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Здравейте!
Искам само да вметна нещо за зареждането. Методът, който предлагате, понягога, не винаги, създава един проблем. Вътре има останал оригинален тонер ако касетата не е била зареждана, или тонер от различен производител, ако е била зареждана. Понягога тонери за един и същи модел, но от различни производители не се смесват добре и това има неприятни последствия за разпечатеното изображение. Аз винаги разглобявам и почиствам касетата. Това е трудоемка и цапаща операция и не е добре да се вдишва от тонера, но е по-сигурният начин. Разбира се за 7 долара и една стара касета може да не е оправдано мероприятието. Освен това не препоръчвам да се ползва домашната прохосмукачка за почистане на остатъчния тонер.
Искам само да вметна нещо за зареждането. Методът, който предлагате, понягога, не винаги, създава един проблем. Вътре има останал оригинален тонер ако касетата не е била зареждана, или тонер от различен производител, ако е била зареждана. Понягога тонери за един и същи модел, но от различни производители не се смесват добре и това има неприятни последствия за разпечатеното изображение. Аз винаги разглобявам и почиствам касетата. Това е трудоемка и цапаща операция и не е добре да се вдишва от тонера, но е по-сигурният начин. Разбира се за 7 долара и една стара касета може да не е оправдано мероприятието. Освен това не препоръчвам да се ползва домашната прохосмукачка за почистане на остатъчния тонер.
Няма ли да се повреди касетата при отварянето?