Quebec???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
The Game

Quebec???

Мнение от The Game »

Въпрос към вси4ки, ако си бил криминално проявен за не6то минимално като например да кара6 без кни6ка или не6то подобно, не говорим да си изнасилил или пък убил някого, за6тото предполагам тогава никога няма да види6 която и да било държава, и така де ако има6 отворено досие за не6то минимално но не на територията на канада а в друга държава, какви са 6ансовете за успе6но имигриране в Канада. И о6те не6то, ако не те удобрят на интервиуто или в Букуре6т то4но по тази при4ина, колко години трябва да из4ака6 за да опита6 отново?? Мерси предварително.
Аватар
Kan_Tangra

Re: Quebec???

Мнение от Kan_Tangra »

Карането без книжка криминална проява ли е?

... Всеки ден научавам по нещо ново.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
The Game

Мнение от The Game »

Да разбира се 4е е, най-ве4е в USA където след 3 поредни спирания без кни6ка ти се отваря криминално досие. Моля за отговори?
Аватар
Jidja

Мнение от Jidja »

Най-добре пиши на имиграционните, а ако някой сподели опит хубаво ;)
Аватар
electrified

Мнение от electrified »

абе според мен едва ли се гледа с добро око на каквото и да е досие. А и при положение че заради дълговата криза маса народ(в т.ч. и от "развити" държави като Испания и др. европейски) са подали документи за селекция и министерсвото е затрупано с кандидатури, според мен биха дисквалифицирали някой и за някаква дреболия. Но най-вероятно ще го направят на някакъв финален етап от процедурата, след като си си платил всички такси и си пръснал сума ти пари за всякакъв вид документи.
Но така мисля аз, ако някой има опит да сподели.
Никога няма да ни стигат парите, да сме достатъчно умни и да имаме достатъчно памет в цифровия фотоапарат.

http://immigration2quebec.blogspot.com
bp_de

Мнение от bp_de »

electrified написа: при положение че заради дълговата криза маса народ(в т.ч. и от "развити" държави като Испания и др. европейски) са подали документи за селекция и министерсвото е затрупано с кандидатури.......
Затрупани са с кандидатури (ако въобще е така ) от разни мангалски страни като Индия,Алжир и т.н.....то на Канадците може и да им се иска да е така-мнозинството кандидати да са от развити държави - ама не е...
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Ами като гледам регионалният офис за Западна Европа в Париж е най-натоварен откъм провеждане на интервюта.
Моите впечатления от Англия са също, че доста хора искат да се местят към Канада.
Manchester United Football Club
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

bp_de написа:
electrified написа: при положение че заради дълговата криза маса народ(в т.ч. и от "развити" държави като Испания и др. европейски) са подали документи за селекция и министерсвото е затрупано с кандидатури.......
Затрупани са с кандидатури (ако въобще е така ) от разни мангалски страни като Индия,Алжир и т.н.....то на Канадците може и да им се иска да е така-мнозинството кандидати да са от развити държави - ама не е...
Тези дни - покрай Свети Патрик - гледах телевизионен репортаж за това че броят на ирландците работещи в Канада с работни визи се е увеличил доста в последните 2-3 години и сега търсят начин да им дадът перманет статут, а в същото време и ирландското правителство търси начини да ги привлече в Ирландия обратно.
Това разбира се не намалява броя на кандидатите от третият свят, но факт е че има и хора от Западна Европа имащи желанието да се преселят в Канада.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Криминално проявен, но не знае какво точно значи това.
Пише като с гъза си.
При тая конкуренция - никакъв шанс.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
martatabs
Модератор

Мнение от martatabs »

Интересно ми е, при условие, че си бил нелегално пребиваващ в САЩ (ти си онзи със шестте години нелегално пребиваване в САЩ), как така си карал кола, на какво основание си изкарал шофьорска книжка и си си купил кола? И другото, при констатиране на нарушението нали имат база с данни за всеки нарушител, там не се ли вижда, че не фигурирате никъде и сте нелегално пребиваващи. Не съм запознат с американското законодателство, но ми звучи някак си странно.
Публикувай отговор