днес,бяхме на интервю при La Rue.За съжаление ни върнаха поради 3 причини /така пише в писмото за отказ:
-Не достатъчен трудов стаж/3г.и 8м по специалността/+майчинството.
-не достатъчни пари/4000usd/
-Недобра професия на съпруга ми/охрана/
Аз бях с 8/9на френски завишени на 10/11,по англ.4/4 завишени на 6/6.Съпругът ми си защити точките по фр.Сто пъти повтори че сам много млада и че ми трябва още трудов стаж.най-много се смях когато каза на съпруга ми че трябва да спре да работи като охрана и да започне в строителството,той му каза че работи и като треньор на той отвърна,че в строителството е по добре.Ние се притеснявахме за фр.,а то от къде дойде МНОГО СЪМ МЛАДА и това ако не е заяждане.....
ИНТЕРВЮ НА 23.04
отг.
Аз съм на 25г./той ме попита няколко пъти на колко год.сЪм и всеки пат се усмихваше,което ми се струваше страшно странно/аз му обясних че е ми е било невъзможно до третата год.на следването да работя и затова съм започнала работа четвъртата год.,а и детето ми е било малко и аз съм го гледала,когато стана на 2г.аз започнах работа.Нали знаете много дини под една.......
!
PAVLINAP:
"Аз съм на 25г./той ме попита няколко пъти на колко год.сЪм и всеки пат се усмихваше,което ми се струваше страшно странно/аз му обясних че е ми е било невъзможно до третата год.на следването да работя и затова съм започнала работа четвъртата год.,а и детето ми е било малко и аз съм го гледала,когато стана на 2г.аз започнах работа.Нали знаете много дини под една......."
Точно това е проблемът, заради който са Ви върнали. Много жалко наистина, но явно не сте знаели, че в случай като този - учиш више и работиш едновременно, канадците не зачитат или стажа или образоването. Преизчисляват ти точките и те не стигат. Има и други подобни случаи като вашия. В случая гадното е, че не ти го казват директно, а използват изрази от сорта "Много сте млада".
Според мен можете пак да опитате, но не "настоявайте" да имате стаж по време на обучението, щото те смятат че толкова им е и образованието. По -добре да признаят образованието, пък стажа се трупа.
Не се отчайвайте! На 25 г. наистина сте млада и имате шанс за Успех!
"Аз съм на 25г./той ме попита няколко пъти на колко год.сЪм и всеки пат се усмихваше,което ми се струваше страшно странно/аз му обясних че е ми е било невъзможно до третата год.на следването да работя и затова съм започнала работа четвъртата год.,а и детето ми е било малко и аз съм го гледала,когато стана на 2г.аз започнах работа.Нали знаете много дини под една......."
Точно това е проблемът, заради който са Ви върнали. Много жалко наистина, но явно не сте знаели, че в случай като този - учиш више и работиш едновременно, канадците не зачитат или стажа или образоването. Преизчисляват ти точките и те не стигат. Има и други подобни случаи като вашия. В случая гадното е, че не ти го казват директно, а използват изрази от сорта "Много сте млада".
Според мен можете пак да опитате, но не "настоявайте" да имате стаж по време на обучението, щото те смятат че толкова им е и образованието. По -добре да признаят образованието, пък стажа се трупа.
Не се отчайвайте! На 25 г. наистина сте млада и имате шанс за Успех!
intervu na 23.04
zdr. ne se ot4aivate.ne znaya dali polu4ixte 2 li4ni saob6tenia koito vi pratix.dobre zapo4na aprilskata sesia , no samo parvite dva dena,ne znaya za6to no ne gi interesuva kakvo pregivyavame nie sled takav udar.
.naistina mnogo sagaliavam, no ima vreme za o6te edin opit .vremeto e pred vas,znaete ve4e i za na6ia slu4ai,gledaite napred i opitaite otnovo.

!!!

Ne znam kakvo imat protiv Ohranitelite....? Tuka za da stanesh "Security" ti iskat nqkfa karta, koqto se izdava sled izkaran kurs, kojto struva $600...
Golemi sa smotani mi se struva...
Kysmet i ne se ot4ajvajte ima vreme!
- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: ИНТЕРВЮ НА 23.04
Aма върнаха ли ви или е отказ това. Щото има разлика между дветеPAVLINAP написа:днес,бяхме на интервю при La Rue.За съжаление ни върнаха поради 3 причини /така пише в писмото за отказ: