Ако някой случайно знае адреси или тел. на фирми занимаващи се с превоз на стоки ( карго) от Канада по точно от Монреал до България,моля да сподели! Интересува ме превоз по море. Багажа не е много. Може да ми пишете и на лс.
Благодаря предварително!
превоз на багаж до БГ
Re: превоз на багаж до БГ
Фирми много, но опитайте се да се комбинирате с автора на долната обява:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 80#p477080"
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 80#p477080"
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
Брокер Веселин Василевanikci написа:Ако някой случайно знае адреси или тел. на фирми занимаващи се с превоз на стоки ( карго) от Канада по точно от Монреал до България,моля да сподели! Интересува ме превоз по море. Багажа не е много. Може да ми пишете и на лс.
Благодаря предварително!
Evrasia Logistiques Inc
5465 Queen Mary Rd
Montreal, Quebec
H3X 1V5, Canada
phone (514) 481-4848
Брокер Веселин Василев
Evrasia Logistiques Inc
5465 Queen Mary Rd
Montreal, Quebec
H3X 1V5, Canada
phone (514) 481-4848
Благодаря ви за инфо. на тази фирма, но аз вече направих проверка за цените и услугите при тях и се оказаха много високи и неизгодни. Надявам се да намеря и други компании и фирми с по приемливи оферти.
Evrasia Logistiques Inc
5465 Queen Mary Rd
Montreal, Quebec
H3X 1V5, Canada
phone (514) 481-4848
Благодаря ви за инфо. на тази фирма, но аз вече направих проверка за цените и услугите при тях и се оказаха много високи и неизгодни. Надявам се да намеря и други компании и фирми с по приемливи оферти.
опитай с Одисей шипинг и ECU Line. Ако работят с частни лица ще ти дадат добра цена. Обаче: това което никой няма да ти каже, че в европа пристанищните такси са много високи и разбираш, че трябва да ги платиш КОГАТО ВЕЧЕ Е ТВЪРДЕ КЪСНО ДАСЕ ОТКАЖЕШ! Знм, защото работих в такава фирма, подробности на ЛС. Ако не е нещо ценно или със сантиментална стойност няма смисъл. Лично мнение.