Нов сайт за Българите в Канада BGSTREET.NET
-
Нов сайт за Българите в Канада BGSTREET.NET
Здравейте, сънародници.
И настоящето бих жалал да Ви поканя да добавите Вашата улица към новия сайт на българите в чужбина - Българската улица : www.bgstreet.net
Всичко там е безплатно и без регистрация. Сайта Ви дава възможност да намирате други българи наблизо до Вас. Естествено ако имате желание за това.
Моля заповядайте и бих се радвал на всякакви предложения/критика.
Ако имате собствени сайтове и желаете да разменим линкве/банери, моля кажете тук.
Поздрави.
И настоящето бих жалал да Ви поканя да добавите Вашата улица към новия сайт на българите в чужбина - Българската улица : www.bgstreet.net
Всичко там е безплатно и без регистрация. Сайта Ви дава възможност да намирате други българи наблизо до Вас. Естествено ако имате желание за това.
Моля заповядайте и бих се радвал на всякакви предложения/критика.
Ако имате собствени сайтове и желаете да разменим линкве/банери, моля кажете тук.
Поздрави.
- optics
- Модератор
Re: Нов сайт за Българите в Канада BGSTREET.NET
Не, мерси.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- ablood
- Обратна връзка:
Да, мерси.
Чудесна инициатива за не-темерути.
Оптикс, к'ъв е проблема? Опасяваш се, че някой ще почне да тропа на вратата и ще иска да пие кафе с теб зорлем?
Оптикс, к'ъв е проблема? Опасяваш се, че някой ще почне да тропа на вратата и ще иска да пие кафе с теб зорлем?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
А може би въпрос на лоялност?ablood написа:Да, мерси.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Е сега ще видим какво племе сме 

Ами аз опитах, но ми излиза някаква маймуница и нищо...
Съединението прави силата!
- Bistra
- Напуснал форума
Какво значи това : "Какво племе сме"?
Нежеланието да си публикуваш адреса в Интернет пространството не значи непременно нежелание да срещаш нови български лица.
Аз не съм темерут, но пък не съм и отворена към всекиго.
Казвала съм го и по-рано и ще го повторя, който има желание да установи с теб контакт си намира и начин.
Нежеланието да си публикуваш адреса в Интернет пространството не значи непременно нежелание да срещаш нови български лица.
Аз не съм темерут, но пък не съм и отворена към всекиго.
Казвала съм го и по-рано и ще го повторя, който има желание да установи с теб контакт си намира и начин.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

-
Хора, не се карайте.
Нека ви кажа за какво става дума.
Когато си добавяте адреса НЕ слагайте номер на къщата. Задължително НЕ ГО слагайте. То си и пише в сайта.
Така никой не знае къде точно на улицата живеете. Това не е фейса - дето всеки си слага голите снимки и после рев.
Ако някой иска да се свърже с вас - ви се праща имейл от сайта със стандартен текст но от адреса на търсещия. Вие решавате дали да отговорите. Вашия адрес е скрит за него, ако решите да се свържете тогава го вижда.
Аз съм в ЮК и тука хората доста му се кефят на сайта - и си намират българи наблизо. При вас разтоянията са огромни - би имало още по-голяма полза.
Но всеки си решава и няма нужда от спорове.
@mama mia : кво точно правиш?
Нека ви кажа за какво става дума.
Когато си добавяте адреса НЕ слагайте номер на къщата. Задължително НЕ ГО слагайте. То си и пише в сайта.
Така никой не знае къде точно на улицата живеете. Това не е фейса - дето всеки си слага голите снимки и после рев.
Ако някой иска да се свърже с вас - ви се праща имейл от сайта със стандартен текст но от адреса на търсещия. Вие решавате дали да отговорите. Вашия адрес е скрит за него, ако решите да се свържете тогава го вижда.
Аз съм в ЮК и тука хората доста му се кефят на сайта - и си намират българи наблизо. При вас разтоянията са огромни - би имало още по-голяма полза.
Но всеки си решава и няма нужда от спорове.
Дори и да не сложиш номера на улицата не е трудно да се открие точния адрес, ако си собственик на имота. На общинския сайт се виждат имената и точния адрес на всички собственици по зададена улица. Българските имена се разпознават лесно.
-
Верно,yahoo написа:Дори и да не сложиш номера на улицата не е трудно да се открие точния адрес, ако си собственик на имота. На общинския сайт се виждат имената и точния адрес на всички собственици по зададена улица. Българските имена се разпознават лесно.
а какво ще спре някой, който иска да те намери, да те намери без сайта? Ясно е че в Канада има българи - просто да провери 3те най-големи града по горната схема.
Параноя?
bgstreet_net написа:
Ами какво правя ли? Пиша си адреса и натискам изпълни и излиза това Ñòðàíàòà íå ñå ïîääúðæà!
Дали съм се добавила?
Съединението прави силата!
То вече се видя.tototo написа:Е сега ще видим какво племе сме
-
не,mama mia написа:bgstreet_net написа:
Ами какво правя ли? Пиша си адреса и натискам изпълни и излиза това Ñòðàíàòà íå ñå ïîääúðæà!
Дали съм се добавила?
това се случва когато държавата не е поддържана.
пробвай пак от тук:
http://www.bgstreet.net/d/it/index.php?cnt=Canada"
EDIT: Да имаше бъг. Трабва да работи вече.
Това е личен избор и всеки решава сам за себе си дали да го направи или не. По броя българи в Америка и тези които са го направили си личи доколко е желано.
По-неприятно е когато някой друг го направи вместо теб без дори да те попита. Така е направено и на сайта на общината да дава всички детайли за името на собственика и оценката на къщата по адрес и то за всеки който желае да погледне. Така прави и например един агент недвижими имоти сложил на страницата си адресите и детайлите на всички продадени къщи (основно на българи) със всички снимки вътре. Това вече е неприемливо за повечето клиенти, докато тук всеки сам решава.
По-неприятно е когато някой друг го направи вместо теб без дори да те попита. Така е направено и на сайта на общината да дава всички детайли за името на собственика и оценката на къщата по адрес и то за всеки който желае да погледне. Така прави и например един агент недвижими имоти сложил на страницата си адресите и детайлите на всички продадени къщи (основно на българи) със всички снимки вътре. Това вече е неприемливо за повечето клиенти, докато тук всеки сам решава.
-
нали това съм казал.bgstreet_net написа: Но всеки си решава и няма нужда от спорове.

Още никой не знае за сайта в Америка