Въпрос относно шофьорски изпит - необходими документи
Въпрос относно шофьорски изпит - необходими документи
Здравейте! Предстои ми да се явя на текстови изпит в SAAQ. Имам информация какви документи се изискват. Искат ми превод на българската книжка. Тя ми е издадена 2010 г - по новия образец. Ако някой се явявал скоро на изпит и има българска шофьорска книжка издадена след март 2010 г, моля да ми каже може ли да занеса българският документ без превод. В него всичко е написано и на български и на английски език - само мястото на раждане не е изписано на латиница. Не ми се иска да се занимавам с излишни дейности като преводи, особено ако може да се мине и без това. Моля за съвет!
Re: Въпрос относно шофьорски изпит - необходими документи
не ти трябва превод. Аз и съпруга ми си извадихме нови книжки преди да дойдем тук. Щом има информацията на англ. няма нужда от превод!
Успех!!!
Успех!!!
DCS Vienne - 09.11.2009
Visas - 19.01.2011
Arrivee au Quebec - 22.03.2011
Visas - 19.01.2011
Благодаря! Беше много важно за мен някой да ми потвърди.
- optics
- Модератор
И това е пробвано къде ?zorbat написа:не ти трябва превод. Аз и съпруга ми си извадихме нови книжки преди да дойдем тук. Щом има информацията на англ. няма нужда от превод!
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Още при старите книжки ( пак бяха с английски превод) имаше хора, които бяха успяли да минат без превод, но бяха малцина. Повечето сме ги превеждали тук. Явно зависи на кой ще попаднеш.
В Монреал.optics написа:И това е пробвано къде ?zorbat написа:не ти трябва превод. Аз и съпруга ми си извадихме нови книжки преди да дойдем тук. Щом има информацията на англ. няма нужда от превод!
DCS Vienne - 09.11.2009
Visas - 19.01.2011
Visas - 19.01.2011