Кандидастване чрез Self-employed програма?

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Публикувай отговор
madelix

Кандидастване чрез Self-employed програма?

Мнение от madelix »

Здравейте!
Тъй като с половинката не намираме нашите професии за кандидатсване по Федералната програма, се разрових и открих моята в секцията Self-employed.
Тази година ми предстои да взема бакалавърска степен и работя в същата сфера 6 години. Общо годините ми на обучение са 16.
Въпросът ми е, какъв е шансът да ни приемат по тази програма, има ли хора които са успяли да имигрират чрез нея и колко време им е отнело?
Ако имате други предложения, моля споделете...
Аватар
Koko

Re: Кандидастване чрез Self-employed програма?

Мнение от Koko »

madelix написа:Здравейте!
Тъй като с половинката не намираме нашите професии за кандидатсване по Федералната програма, се разрових и открих моята в секцията Self-employed.
Тази година ми предстои да взема бакалавърска степен и работя в същата сфера 6 години. Общо годините ми на обучение са 16.
Въпросът ми е, какъв е шансът да ни приемат по тази програма, има ли хора които са успяли да имигрират чрез нея и колко време им е отнело?
Ако имате други предложения, моля споделете...
Подобен въпрос имаше и миналият месец, но нямаше много участници в дискусията.
От това което четох тогава във официалният сайт, ми се струва че за съжаление критериите по тази процедура не са толкова лесни за покриване или по-скоро са твърде специфични.

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 20&t=41708"

Що се отнася до други предложения - учене на френски, кандидатстване по програмата за Квебек, пък после Канада е голяма.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Публикувай отговор