Здравейте,
има фирма, която предлага бригада на български студенти в Канада. Програмата им дава право да работят легално една година в Канада. Понеже съм нова във форума, не знам дали е редно да кажа името на фирмата, за да не се приеме за реклама. Някой има ли информация по каква процедура въпросната фирма оправя документите на кандидата. Ако е позволено от администраторите на форума, мога да дам повече информация за самата програма.
Фирма предлагаща бригада в Канада на студенти
- Kan_Tangra
Re: Фирма предлагаща бригада в Канада на студенти
Нещо май си противоречиш, съзнателно или неволно.
Ако дадеш информация за програмата, без да споменаваш името и адреса на фирмата, не виждам това с какво би нарушило правилата на форума.
Какво те спира? А името на фирмата само по себе си не е изобщо задължително за дискусията.
Съществува и възможността да си се объркала нещо. За Канада май няма толкова различни видове визи.
Ако дадеш информация за програмата, без да споменаваш името и адреса на фирмата, не виждам това с какво би нарушило правилата на форума.
Какво те спира? А името на фирмата само по себе си не е изобщо задължително за дискусията.
Съществува и възможността да си се объркала нещо. За Канада май няма толкова различни видове визи.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Ако не се лъжа във форума имаше хора взели виза по тази програма, потърси надолу в по-старите теми. Мисля че и име на фирма вече беше споменавано, но не си го споням, така че няма проблем да напишеш повече както за самата програма, така и за фирмата.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Kan_Tangra,
това е линк към въпросната програма http://usitcolours.bg/bg/wat-canada/wor ... l/menu/19/ . Фирмата е Юзит Калърс, аз два пъти съм била с тях на студентска бригада в САЩ и мога да кажа , че са изключително коректни. До колкото разгледах сайта на CIC , също видях , че възможностите за кандидатсване за виза не са толкова много. Та за това се чудевх , те как уреждат документите, за да знам кой тип виза е най-подходящ за мен.
това е линк към въпросната програма http://usitcolours.bg/bg/wat-canada/wor ... l/menu/19/ . Фирмата е Юзит Калърс, аз два пъти съм била с тях на студентска бригада в САЩ и мога да кажа , че са изключително коректни. До колкото разгледах сайта на CIC , също видях , че възможностите за кандидатсване за виза не са толкова много. Та за това се чудевх , те как уреждат документите, за да знам кой тип виза е най-подходящ за мен.
mims88 написа:Kan_Tangra,
Ето виж тази тема, в нея има препратка към официалният сайт
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 20&t=40983"
Be yourself - no one else is more qualified.
Koko,
много ти благодаря. Супер
много ти благодаря. Супер