Повече от тъжна, направо е трагедия ! А това е името на оцелялото 5 годишно момче:
В клиниката е прието само едно дете на 5 г. - Стамен Рангелов, роден в Монреал (Канада), който обаче е изписан и взет от баща си, пътувал също в автобуса.
Подобна трагедия може да стане навсякьде на този свят. Обаче, четейки статиите свьрзани с катастрофата, имам усещането, че не само фатални обстоятелства са я предизвикали, а и голяма доза на корупция, некадьрност, алчност и липса на професионална и гражданска отговорност.
Мир на праха на загиналите и искрени съболезнования на семействата им.
Една от жертвите на катастрофата е 14-годишна наша сънародничка от Бургас, пътувала с братчето си и баща си, която живееше със семейството си в Монреал.
Днес (16/06/2011) е Ден на Национален Траур!
Поклон пред паметта на 8-те невинни жертви, които загинаха заради нечия некадърност...
А тези които са виновни за тази трагедия, нека да получат наказания подобаващи на вината им.
п.с. Защо всички трагедии се случват на празници, майка му да е*а и съдба. Вчера беше 15/06, край на учебната година. Празник за едни, сълзи за други. Защо въобще се случват такива неща-Кардам, трагедията край Ямбол, Тракия, ез.Охрид, р.Лим, Бяла..и..и..
Чудих се къде да пусна такава тема, щом чух за канадското семейство.
Надявам се, а и вярвам, че българската общност в Монреал ще им окаже своята подкрепа в следващите тежки месеци.
Не говоря за материална, по-скоро за морална. Защото след такава трагедия като да загубиш дете, човек има нужда от много помощ, въпреки, че не го съзнава. Мисля, че най-тежко ще бъде на бащата, който е видял как умира детето му.
martatabs и аз вчера това си мислих. Такава ли ни е орисията, ние ли сме виновни за тези трагедии, не знам. Вчера се замислих, че освен, че е край на учебната година, беше и Видовден (езически празник в България), както и пълно лунно затъмнение. Лошо съвпадение или наистина пред големи празници все такива трагедии се случват, знам ли...Само дано това е краят, че България изгуби достатъчно невинни души по тези пътища.
Изказваме нашите съболезнования на Мариета и Стоян Рангелови за загубата на дъщеря им Бояна. Ние сме съпричастни с вашата болка и мъка.
Павлина и Георги Костадинови
Това е някакъв ужасяващ абсурд,изказват се съболезнования на човек ,който е обявен за загинал в някои източници!Бог да даде мир на душите им!Не искам по никакъв начин да обидя изказалите съболезнования,но не мога да възприема тази луда медийна дезинформация!