Съвет за личен лекар в Уинипег?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Paradisa

Съвет за личен лекар в Уинипег?

Мнение от Paradisa »

Здравейте отново!

Обръщам се с молба към българи, живяли, живеещи в Уинипег, които са ползвали личен лекар тук, ако можете да ме насочите към някои, имам нужда от контролен преглед, но идея си нямам при кого да ида...на мъжа ми слава богу не му се е налагало лекар през последната година и той няма информация. Предполагам отиваш в близката поликлиника, но аз ще се радвам някой да сподели или препоръча лекар, ако е ползвал.

Много благодаря!
Документи до Виена (спонсорска процедура) : 08.08.2009
Permanent resident виза : 28.10.2010
Кацнала на Канадска почва : 14.01.2011

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is God's gift, that's why we call it the present!
Аватар
Marto

Re: Съвет за личен лекар в Уинипег?

Мнение от Marto »

5 секунди в гугъл ;)

Are you searching for a new family physician?

The Manitoba College of Family Physicians and Manitoba Health have launched a new service called "The Family Doctor Connection Program" which provides an up-to-date comprehensive list of Winnipeg family doctors accepting new patients and is accessible by calling a single telephone number. You will be assisted personally and provided with the names and telephone numbers of family physicians accepting new patients in your area of residence.

The Family Doctor Connection
Monday - Friday 8:30 a.m. to 4:30 p.m.
786-7111

В повечето провинции не е особено лесно да намериш семеен доктор, така че надявай се да има доктори, които вземат пациенти. След това, ако имаш някакъв избор, ги избирай по брой препоръки и т.н.
Paradisa

Re: Съвет за личен лекар в Уинипег?

Мнение от Paradisa »

Здравей,

Това за гугъл ми е много познато..Не напразно написах, че се обръщам към хора, които биха ми препоръчали от опит някой лекар ;) Иначе точно днес в пощенската кутия получих брошура за един медицински център в центъра - за услугите им и тн. и че семейни лекари приемат нови пациенти..така че ще намерим със сигурност, но е хубаво също хора да споделят и опит ;)

Благодаря за останалата информация, ще я имам в предвид! :handshake:
Marto написа:5 секунди в гугъл ;)

Are you searching for a new family physician?

The Manitoba College of Family Physicians and Manitoba Health have launched a new service called "The Family Doctor Connection Program" which provides an up-to-date comprehensive list of Winnipeg family doctors accepting new patients and is accessible by calling a single telephone number. You will be assisted personally and provided with the names and telephone numbers of family physicians accepting new patients in your area of residence.

The Family Doctor Connection
Monday - Friday 8:30 a.m. to 4:30 p.m.
786-7111

В повечето провинции не е особено лесно да намериш семеен доктор, така че надявай се да има доктори, които вземат пациенти. След това, ако имаш някакъв избор, ги избирай по брой препоръки и т.н.
Документи до Виена (спонсорска процедура) : 08.08.2009
Permanent resident виза : 28.10.2010
Кацнала на Канадска почва : 14.01.2011

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is God's gift, that's why we call it the present!
Публикувай отговор