Моля, ако някой може да помогне, пишете ми на pipia@yahoo.com
АКо се плаща добре за услугата не виждам какьв е проблема.Павел написа:Не само ти - никой нормален не би се наел да пренася животно и то на непознат.
Виж сега, човека заеква и в сьщото време е професионално нереализиран. Аз като бях мальк заеквах доста и понеже в Бг-то има много простак, все се намира някой кьдето и да отидеш да те имитира или да се бьзика с недьга ти. Много често сьщо и все по често в модерният свят един индивид си гради самочувствието вьрху професионалното му реализиране, а и другите го сьдят по професията мк.pumpy написа:Е това не е истина
Онзи, който се кълнеше до гроб, сега започна да става супер подозрителен.....Аз лично чуждо куче не бих се наел да пренасям, но това е въпрос на избор. Ако не е тайна каква е разликата ако пътува с човек и ако пътува само ? Просто ми е интересно за каква сума говорим ?
Omega3 написа:АКо се плаща добре за услугата не виждам какьв е проблема.Павел написа:Не само ти - никой нормален не би се наел да пренася животно и то на непознат.
Колко са сложени на масата нещо не разбрах обаче.
Всъщност въпроса Носите ли чужд багаж? ти го задават преди да се качиш в самолета на началното летище и то не за друго, а да не би да носиш бомба - така че идеята да те върнат от летището на което вече си пристигнал с обратния полет (защото евентуално може да носиш бомба в багажа си) е меко казано странна.cocose написа:Чуждо куче по принцип не е добра идея да се вземе защото, на повечето пропускателни пунктове изрично питат дали пренасяте чужд багаж, или на приятел, и т.н......и ако кажете не (което ще е лъжа) и ви хванат, като нищо ще ви откажат достъп и айде с обратният полет. Ако пък кажете ДА, и веднага ша ва попитат ама как така ще се съгласили да пренасяте чужд багаж!!!!!! и айде пак с обратният полет
Разбира се, това за Канада най вероятно да не важи, но знае ли човек....