пощенски услуги

Купувам-Продавам.Обяви за работа. Квартири.
katiastankov

пощенски услуги

Мнение от katiastankov »

Здравейте,

чудя се дали има някакав начин да се прати малко колетче в България по-евтино отколкото с Post Canada.

Благодря за информацията,
Катя
Аватар
balbi

Re: пощенски услуги

Мнение от balbi »

Не мисля, че има по-евтина алтернатива...
пухинка

Мнение от пухинка »

и дали ще пристигне колетчето?!???
kaka_dora_Luk4o

Мнение от kaka_dora_Luk4o »

Пусни го по пощата, но по море, не по въздух - пристига за около месец, но е на половин цена. Лятото пусках колет така 1,1кг - по въздух ми искаха 54$, а по море 23$.
Изображение
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Пращал съм лап-топ с Post Canada преди 2 години до Италия с кораб казаха 30-40 дни , а беше на адреса на 2-та седмица. Мисля, че ми излезе 100-на $.
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
VGEORGIEV

Мнение от VGEORGIEV »

Намираш някой, който пътува за България.
Хитър щраус тайно от жена си пиеше с къртиците.
Аватар
holy

Мнение от holy »

Вси4ко се краде ... в пощата в БГ.
На мен ми е из4езвало даже препоръчано писмо, за което после ПостКанада ми върна парите + малка сума обезщтетение.
За обикновенна поща да не говорим - плик с една единствена карти4ка по слу4ай новородено бебе - не престигна... Не знам какво толкова тарсят тези пощаджии в БГ - но никой не е луд да праща пари в пликове, колети и пр...
Много жалко наистина ...
пухинка

Мнение от пухинка »

Вси4ко се краде ... в пощата в БГ.
На мен ми е из4езвало даже препоръчано писмо, за което после ПостКанада ми върна парите + малка сума обезщтетение.
За обикновенна поща да не говорим - плик с една единствена карти4ка по слу4ай новородено бебе - не престигна... Не знам какво толкова тарсят тези пощаджии в БГ - но никой не е луд да праща пари в пликове, колети и пр...
Много жалко наистина ..
.

напълно съм съгласен, аз също изпратих плик със няколко снимки и така и не пристигна!
Аватар
John Smith

Мнение от John Smith »

Също имам много случаи на неполучени картички и снимки от Канада към България. Явно търсят пари и изпращач от Канада привлича вниманието, особено около празници. Както и случай на окраден колет, още преди да замине за Канада. Canada Post бяха събрали каквото беше пристигнало и се извиниха, че в такъв вид е получено в Канада. Има ли канадец, който да открадне книги на български? Ако е нещо по-ценно, дори напротив, не бих препоръчал пощите, да не говорим за още по-евтини решения. Само куриери от врата до врата, било познат в ролята на такъв или DHL, UPS, FedEx и т.н.
Wise men don't need advice. Fools won't take it.
Аватар
holy

Мнение от holy »

За най-голямо съжаление тази година няма дори Коледни карти4ки да изпрая поради посо4ените ве4е при4ини ...
Не знам дали някой, някога в България ще се сети 4е и в пощите се краде ... та да се вземат мерки ...
пухинка

Мнение от пухинка »

дааа за най- огромно съжаление няможеж да изпратиш колетче да най-близките.Тия ХИЩНИЦИ В БГ няма кой да ги контролира.ТАКОВА КРАДЛИВО ПЛЕМЕ СМЕ.срам и позор
YOUPPI

Мнение от YOUPPI »

До сега нямам случай на доставен колет, който да не е бил отворен и основно преровен. Последните ми два пакета пък ми бяха върнати с надпис "непотърсен". И това е при условие, че получателят е ходил на крак в пощата по три пъти седмично да ги пита, дали има нещо за него ...
Аз лично предпочитам да дам на някого 20-30-50$, за да ми занесе нещо ценно до БГ, отколкото да се надявам на чудеса там.
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

пухинка написа:дааа за най- огромно съжаление няможеж да изпратиш колетче да най-близките.Тия ХИЩНИЦИ В БГ няма кой да ги контролира.ТАКОВА КРАДЛИВО ПЛЕМЕ СМЕ.срам и позор
Това мнение ми изглежда доста странно, под подписа на Балби по-нагоре. :^)
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
choky

Мнение от choky »

Ablood, това е за6тото сме царе на генералните изводи :lol: :lol:
Аз пък до сега, каквото съм изпратила с обикновена по6та - всичко си е пристигало в срок и на посочения адрес....
Умея да мълча на седем езика
Аватар
John Smith

Мнение от John Smith »

Буквата Ш ти се е загубила по трасето.
Wise men don't need advice. Fools won't take it.
Публикувай отговор