Зимна сесия 2010
Зимна сесия 2010
Отново старата, наболяла тема за много от нас - "Кога ще е бъдат насрочени датите за следващите интервюта"? Може би не е право от моя страна да отварям, аз тази тема - отново, понеже съм нов и вече е коментирана, но ще я постна с надеждата, че някой има някакав отговор или идея какво точно се случва в настоящия момент.
Поздрави на всички, който очакават някакво развитие по този въпрос
Поздрави на всички, който очакават някакво развитие по този въпрос
Индивидуализма винаги излиза скъпо
Re: Зимна сесия 2010
аз лично запитах във ВИЕНА и от там ми отговориха, че няма да има сесия през зимата на 2010, ако някой знае нещо повече моля да пише
-
- Напуснал форума
Да приемем, че от Виена ни дават бонус няколко допълнителни месеца за подготовка
. Ще взема да запиша следващото ниво на френски 

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
Бих искала да Ви кажа, че вече по тази тема се написа достатъчно за сега.За сега-поне до декември.На Втора страница от форума има тема"Въпрос за зимна сесия".Не ми се иска да копирам какво е писано, и все пак:Стана ясно, че" зимна сесия в Бг няма да има".
Търпение
Търпение

Аз мисля, че всяко зло - за добро...ще имаме повече време за подготовка, както казва blaster. А ти, blaster, кое ниво ще записваш - нали прескочи вече две? 
Иначе излезе програмата за 2011 - квотата уж се увеличава - с малко, но е нагоре. Явно, че не сме се събрали достатъчно хора, преминали прага, за да организират зимна сесия в БГ. И поради тази причина сесията ще бъде през първото тримесечие на 2011. Нова година - нов късмет. Да си пожелаем успех!

Иначе излезе програмата за 2011 - квотата уж се увеличава - с малко, но е нагоре. Явно, че не сме се събрали достатъчно хора, преминали прага, за да организират зимна сесия в БГ. И поради тази причина сесията ще бъде през първото тримесечие на 2011. Нова година - нов късмет. Да си пожелаем успех!

DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
съгласна съм, всяко зло за добро.
Бяхме на информационна сесия за Федералната част миналата седмица, и попитахме, защо няма да има сесия, те казаха че не са много добре запознати, но най вероятно заради липсата на достатъчно кандидати.
От тук на мен ми изниква един въпрос, ами айде като нямате кандидати вземете ни пуснете всичките без интервю
Бяхме на информационна сесия за Федералната част миналата седмица, и попитахме, защо няма да има сесия, те казаха че не са много добре запознати, но най вероятно заради липсата на достатъчно кандидати.
От тук на мен ми изниква един въпрос, ами айде като нямате кандидати вземете ни пуснете всичките без интервю

"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.

21.05.2010 - Изпратени документи Виена
23.11.2011 - Получени покани за визи
13.01.2012- Montreal
23.11.2011 - Получени покани за визи
13.01.2012- Montreal
Joya това много ми хареса "като нямате кандидати вземете ни пуснете всичките без интервю", трябва да гласуваме и да им изпратим изхода от нашия референдумJoya написа:съгласна съм, всяко зло за добро.

Някой има ли идея, колко "кандидати" трябва да са като бройка за да има интервю?
Искам да попитам Емили това че сесията ще бъде първото тримесечие на 2011 прочетено ли е някъде или просто на на нея така й се иска, защото отговора на канадците е първия семестър на 2011 г., който не се знае дали ще е първото тримесечие или първото шестмесечие
Това бяха отговорили на някой, който беше пуснал запитване. Ама може и аз да съм се объркала. Ако е семестър - значи шестмесечие. Така или иначе - ще чакаме и ще видим.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Проблемът е, че ако няма достатъчно кандидати от БГ, има - от други държави, където са си организирали повече сесийки. Така или иначе квотата е по континенти, а не - по държави, така че това няма как да се случи. Аз като гледам докъде са стигнали с обработката на документите по държави, установявам, че има държави, където чакат по 2-3 години до интервюто, така че не сме чак толкова зле.Joya написа: ами айде като нямате кандидати вземете ни пуснете всичките без интервю
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Явно в тия държави живеят доста по-дълго от тук.emili_vn написа:Аз като гледам докъде са стигнали с обработката на документите по държави, установявам, че има държави, където чакат по 2-3 години до интервюто

Ние сме пуснали от февруари тази година и се очертава да чакаме повече от година за интервю, но разбрах че има и по-тежки случаи. Кураж колеги!!!
mufc, разликата между имигрант и гурбетчия няма да я коментирам. Всички сме запознати със социално-икономическата политика на Canada и сме избрали трудния път към по добър живот а не някакво временно решение свързано с оставане доживотно в концалгера България (извинявам се за този израз на хората. който биха се засегнали от острия ми език)