Приравняване на дипломи в Отава - къде?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Аватар
aligator

Приравняване на дипломи в Отава - къде?

Мнение от aligator »

Здравейте съфорумци!
Знае ли някой как мога да си подам дипломата за приравняване в Отава?Живея понастоящем в Монреал,но искам да видя как ще ми я приравнят в провинция Онтарио.Моля,кажете къде в Отава се подават дипломите ни,придобити в България за приравняване пред имиграционните власти.Тук в Монреал примерно дипломите ни се подават на 255, boulevard Crémazie Est, bureau 8.01 .
Документи Виена 07.05.2007
Интервю 27.05.2008
Документи Букурещ 29.05.2008
Покана Визи 02.10.2008
Визи 24.10.2008
Пътуване 31.10.2008
Аватар
Koko

Re: Приравняване на дипломи в Отава - къде?

Мнение от Koko »

aligator написа:Здравейте съфорумци!
Знае ли някой как мога да си подам дипломата за приравняване в Отава?Живея понастоящем в Монреал,но искам да видя как ще ми я приравнят в провинция Онтарио.Моля,кажете къде в Отава се подават дипломите ни,придобити в България за приравняване пред имиграционните власти.Тук в Монреал примерно дипломите ни се подават на 255, boulevard Crémazie Est, bureau 8.01 .

Погледни тази тема, макар че заглавието не е съвсем точно, мисля че в нея можеш да намериш институциите които се занимават с приравняване на чуждестранни дипломи в Онтарио. Струва ми се че WES, ICAS, както и службата към университета на Торонто би трябвало да ти свършат работа.

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... =2&t=39825"
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Публикувай отговор