Здравейте!
Някой знае ли къде в Монреал продават винени сортове грозде? Чувал съм, че е италиански бизнес и го мелят на място, но къде?
Благодаря предварително!
Къде в Монреал продават грозде за вино?
-
- Обратна връзка:
Re: Къде в Монреал продават грозде за вино?
Ами в Ласал на две места-пред МАКСИ плацата и на Долард 

Най-добрия магазин е на улица O'Brien . До метрото Кот Вертю. Като се тръгне в посока север е на около 300-400 м.
И аз съм за О'Браян- купуваш си гроздовия сок по избор, слагаш си дрождите и след 40 дни отиваш да си вземеш виното.
Без съмнение магазина на О'брайън е добър, също и Мости Мондиал, както и този на 1377 Долард, но след като опитахме повечето от вината предлагани там реших все пак да се пробвам на вино от грозде. Това, което се предлага в Сами не ми върши работа - то е десертно. Някъде над 40-ката срещу един магазин за евтина електроника съм виждал да продават точно каквото ми трябва, но не си спомням кой беше булеварда. Магазинът е от онези, които се рекламират в 24 часа и Метро за най-различни дребни уреди в областта на електрониката. Моля, ако някой се сеща за въпросния магазин да пише.
Благодаря на всички отговорили до момента.
П.П. От концентратите до момента най ми допадна Mezza Luna
това е на 40-та
334 Cremazie Ouest, H2P 1C7
334 Cremazie Ouest, H2P 1C7
NaviD написа:Без съмнение магазина на О'брайън е добър, също и Мости Мондиал, както и този на 1377 Долард, но след като опитахме повечето от вината предлагани там реших все пак да се пробвам на вино от грозде. Това, което се предлага в Сами не ми върши работа - то е десертно. Някъде над 40-ката срещу един магазин за евтина електроника съм виждал да продават точно каквото ми трябва, но не си спомням кой беше булеварда. Магазинът е от онези, които се рекламират в 24 часа и Метро за най-различни дребни уреди в областта на електрониката. Моля, ако някой се сеща за въпросния магазин да пише.
Мисля че за това говориш
6869, Метрополитен ест (от другата страна на 40-ската има едно Супер Це) на паркинга на Голф таун, незнам дали са всеки ден или само събота и неделя.