Zdraveite na vsichki.
Predstoi mi teparva da podavam dokumenti za Canada i vidqh neshto koeto mi se stori interesno. Conjoint de fait e obqsneno kato 4ovek ot razlichen ili sashtiq pol, s kogoto jiveesh ot 1 godina zaedno.
I mi hrumna neshto. Nai dobriq mi priqtel iska sashto da doide v Canada, no ne sabira to4kite, a i za men shte e po dobre da sme dvama.
Vaprosa e dali ima ulovka v cqlata rabota i dali nqma da ni obqvqt za pedali ). I razbira se nai-vajnoto, kak mojem da izlajem za savmestniq jivot.
Blagodarq za otgovora, prochetoh po detailno vsi4ko, da rechem che edin dogovor za naem moje da se izfabrikuva ) S adresnata registraciq e po slojno. No vaprosa mi e drug - kak shte poglednat na nas na interviewto?
Kato tsialo zapadniatsite gledat dobrojelatelno (moe mnenie) na 'pedalite' (taka i triabva, vseki koito ne prechi na okolnite tribva da bade ostaven da si jivee jivota).
Struva mi se che za da minete po taia grafa...shte se naloji da im obiasnite che sme edno chudesno homoseksualno semeistvo. Tova bi moglo da vi dade dopalnitelno predimstvo - bihte mogli da iztaknete naprimer che se nadiavate Kanadskoto obshtestvo da e po-tolerantno kam 'homoseksualnite' ot Balgarskoto...(bez da pliuete po Balgaria obache...prosto spokoino izlagate fakti...moje da si prigotvite homofobski izrezki ot vestnitsi, da podchertaete che zakona v BG ne zakrilia homo dvoiki i t.n.).
Za adresnata registratsia moje da se raztiagat lokumi v stil, che blizkite i rodninite Vi ne znaiat za vrazkata Vi, tai kato se pritesniavate ot obshtestvenia natisk i t.n. Izobshto - megdan za laji - goliam...stiga da ne Vi pritesniava fakta che se predstaviate za homoseksualni...
Ako imashe kak da vzema nai-dobrata si priatelka s men, na momenta shtiah da se napravia na lezbiika... Dvama choveka se opraviat dalech po-lesno v chujbina...