Концерт Слави Трифонов
Концерт Слави Трифонов
Моля даите инфо кога , къде и откъде може да се закупят билети за концерта в Монреал ! Благодаря !
"По -добре да пренапишем живота си,отколкото да се мьчим да го слепим"
Re: Концерт Слави Трифонов
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 25&t=39768
И в двата български магазина се предлагат билети, както и във всички БГ-бизнеси.
И в двата български магазина се предлагат билети, както и във всички БГ-бизнеси.
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
Билетите са свършили навсякъде ! Ако някои предлага 1 билет , то го купувам ! Благодаря !!!! 

- optics
- Модератор
Оххх!
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Оптикс, защо нагнетяваш стреса
?
Нали ще правят и втора дата в Монреал, как така ще свършат. Никога няма да свършат
!

Нали ще правят и втора дата в Монреал, как така ще свършат. Никога няма да свършат

Циганите - на Сатурн !
Да,ще има втори концерт, но навярно билетите за вторият концерт още не са пуснати.