Първо бих искала да ви кажа колко се радвам, че ви намерих и че изобщо има хора които с такава готовност споделят и имат такова желание да помогнат на другите тръгнали по техния път.. Когато при нас започна обсъждането на идеята за емиграция в Канада, не съм и предполагала, че може да намеря и половината от тази помощ..

Имам обаче един два въпроса..
Направихме теста онлайн и резултата беше положителен.. само че всичако е толкова бързо и малко ме съмнява дали изобщо оценката е реална.. А се съмнявам че образованието ни е малко под критериите им.. Съпруга ми е завършил техникум, който е филиал към МЕИ, слециалност..ъъъ, нещо софтуерно беше. В момента учи комуникационна техника(но по всяка вероятност няма да е завършил докато тръгнем, дай боже да тръгнем де:)), а от година и половина работи към една фирма за разработка и реализация на софтуерни проекти.. поне стажа му е хубав..
Това което най-много ме притеснява обаче е медицинския преглед след интервюто. Ако някой от вас е имал подобен проблем.. посъветвайте ме. Той има доста тежка астма..Не знам дали изобщо се толерират такива хронични заболявания.. Положението му е общо взето като на един диабетик примерно, пази се повече, не се натоварва и редовно взима лекарства..изкарва по-тежко грип и подобни зимни гадости.. но си води съвсем нормален живот, без да има нужда от кой знае какво слециализирано лечение.
Със сигурност ще имам и още въпроси.. но ще съм ви адски благодарна ако някой може да помогне с мнение поне за това

До скоро!