Има ли българи в Yellowknife
Има ли българи в Yellowknife
Ще ходя там на работа. Ако има поне ще има с кого да пием по едно.
- ablood
- Обратна връзка:
Re: Има ли българи в Yellowknife
От 18'000 население все ще се намери някой с българска жилка. Какво като е на 400 км от полярната шапка?
През Януари максималните температури често достигат -23 градуса. Минималните обаче са страшнички.
През Януари максималните температури често достигат -23 градуса. Минималните обаче са страшнички.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Dа ама другото му име е Somba K`e или "Там където са парите".
Вярно , че златото е свършило, но сега има 3 диамантени мини.
Пък поне ще има и един българин-ескимос.
Вярно , че златото е свършило, но сега има 3 диамантени мини.
Пък поне ще има и един българин-ескимос.

Чувал съм от 1 китаец, дето е работил там, че полицаят познавал всички... питай го. 
- имат чудни табели.

Embrace your climate change!
Със сигурност има хърватин, щото се запознах с него като идваше на медицински преглед в Едмънтън. Той ми каза, че имало българка лекарка там, но тя май се е преместила. Късмет.
- optics
- Модератор
Познавам един Борис дето е бил там, но вече не е.
Напечелил се и айде на по-топло.
Напечелил се и айде на по-топло.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Намерих един грък. И една словенка намерих. Сигурно и други çе има.pepino написа:Със сигурност има хърватин, щото се запознах с него като идваше на медицински преглед в Едмънтън. Той ми каза, че имало българка лекарка там, но тя май се е преместила. Късмет.
Тоцно такива са табелките на колите. Но полиция има ( видях поне 2 полицайски коли), само не зная къде обикалят, застото има само една главна улица7George написа:Чувал съм от 1 китаец, дето е работил там, че полицаят познавал всички... питай го.
- имат чудни табели.