Istinsko Posreshtane v Toronto

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Istinsko Posreshtane v Toronto

Мнение от KolioBalkanski »

edin priatel se chudi kvo da pravi i az mu predlojih da posreshta hora pristigashti v Toronto.

Ne znam kolko chargat drugite firmi no toi e navit da pravi slednoto:
posreshtane - 100
naemane na apartament - 200
namirane na rabota - zavisimost ot iziskvaniata - ot 200 do 2 sedmici zaplata

pazaruvane, opraviane na dokumenti - $20 na chas plus gas ako se hodi na daleche.

ta ako ima jelaeshti da mi izpratiat LS s e-mail i az shte mu go prepratia.

az davam bezplatni saveti ama parvo chetete foruma predi da mi pishete zashtoto mnogo ot neshtata sa obiasneni v foruma
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Koko

Re: Istinsko Posreshtane v Toronto

Мнение от Koko »

KolioBalkanski написа: namirane na rabota - zavisimost ot iziskvaniata - ot 200 do 2 sedmici zaplata
Кольо, честно казано не ми е ясно това с намирането на работа как точно ще се получи.
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

KolioBalkanski написа:... Ne znam kolko chargat drugite firmi no toi e navit da pravi slednoto:...
И аз не знам конкретни тарифи, но обикновенно предлагат пакет - намиране на квартира, посрещане и извозване до квартирата, съдействие за изкарването на SIN, медиц. карта и др. подобни, съдействие при подготвяне на резюме и подготовка за явяване на интервю и т.н., срещу фиксирана еднократна сума от порядъка на няколко стотин (300-500) долара.
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

VanBC написа:
KolioBalkanski написа:... Ne znam kolko chargat drugite firmi no toi e navit da pravi slednoto:...
И аз не знам конкретни тарифи, но обикновенно предлагат пакет - намиране на квартира, посрещане и извозване до квартирата, съдействие за изкарването на SIN, медиц. карта и др. подобни, съдействие при подготвяне на резюме и подготовка за явяване на интервю и т.н., срещу фиксирана еднократна сума от порядъка на няколко стотин (300-500) долара.
Има ли българи които да оказват подобна услуга във Ванкувър? Евентуално някакво инфо за контакт ако е възможно...
Аватар
No667

Pomosht

Мнение от No667 »

Tova mai si e biznes :),da vzema i az da se specializiram v tova tuka v Winnipeg :)
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
pantata

Re: Pomosht

Мнение от pantata »

No667 написа:Tova mai si e biznes :),da vzema i az da se specializiram v tova tuka v Winnipeg :)
е ти си намерил къде да го захващаш тоя бизнес - кат гледам къв поток от имигранти се изсипва към Уинипег, май бая време ще стоиш безработен ..:)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

No667 написа:Tova mai si e biznes :),da vzema i az da se specializiram v tova tuka v Winnipeg :)
mda
ne e dobar biznes
moia priatel taka i sedi bezraboten ta az mu dadoh ideia hem da pomaga hem da izkara niakoi lev
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
fe_ya
Ефирна
Обратна връзка:

Мнение от fe_ya »

На мен пък ми е чудно твоя познат като на себе си не може работа да намери как ще намери на новодошли :-)
Не че е лошо да помогнеш пък било то и срещу заплащане - ама нека да са малко по-реалистични офертите :-)
Аватар
No667

Мнение от No667 »

KolioBalkanski написа:
mda
ne e dobar biznes
moia priatel taka i sedi bezraboten ta az mu dadoh ideia hem da pomaga hem da izkara niakoi lev
Bazikah se che ste pravia takav biznes.
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

fe_ya написа:На мен пък ми е чудно твоя познат като на себе си не може работа да намери как ще намери на новодошли :-)
Не че е лошо да помогнеш пък било то и срещу заплащане - ама нека да са малко по-реалистични офертите :-)
toi e komputeren injener
da ti obiasniavam li poveche?
Аватар
fe_ya
Ефирна
Обратна връзка:

Мнение от fe_ya »

За него не - то там възможностите са ясни, ама пак ми е чудно за другите хора :-) Сори просто съм малко песимистично настроена май ...
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

fe_ya написа:За него не - то там възможностите са ясни, ама пак ми е чудно за другите хора :-) Сори просто съм малко песимистично настроена май ...
rabota v skladove, fabriki i bakeries - bol
ako niakoi iska po dobra i znae ezik i kak da se predstavi, moia poznat shte mu oformi resumeto i shte go podgotvi
a ti kato si tuk veche ne si li chuvala za employment agencies i kak rabotiat te?
Аватар
fe_ya
Ефирна
Обратна връзка:

Мнение от fe_ya »

Чувала съм та даже и съм виждала - но не си спомням да са искали пари за това, ама пък те взимат май пари от работодателите.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

fe_ya написа:Чувала съм та даже и съм виждала - но не си спомням да са искали пари за това, ама пък те взимат май пари от работодателите.
absolutno,
te vzimat pari ot rabotodatelite a v sashtnost nishto ne praviat osven da chetat obiavi i da izprashtat hora tam (poniakoga praviat pre-testing ama riadko)
a moia chovek shte gi podgotvia, shte im opravia resumetata i t n
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

vladi написа: Има ли българи които да оказват подобна услуга във Ванкувър? Евентуално някакво инфо за контакт ако е възможно...
Засега не съм чувал за българи които да предлагат подобна платена услуга. Ако някой има нужда от посрещане, пусни една бележка или е-мейл и ще видим какво може да се организира.
Заключено