Колеги знаете ли как се връща таксата която сме платили на първия етап, тази която се праща в Сидни,??????
Ние със съпругата ми решихме да се откажем от процедурата.
Пратихме документи до Сидни, преди 7 месеца, одобрихани,
после до посолството по разпределение(за нас е в Бъфало) supporting documents, дадоха ни фаил # и 4акаме, но решихме да се откажем.
Как да си върнем парите от таксата 1100$ общо за двамата?
Връщане на таксата
-
- hadministratora
- Хабсурден
Re: Връщане на таксата
След като от Сидни кажат "Да", няма връщане на таксата.rover green написа:...Пратихме документи до Сидни, преди 7 месеца, одобрихани...
Поне аз така знам.....
Е, сега!rover green написа:Как да си върнем парите от таксата 1100$ общо за двамата?
Правиш цяла нова тема за някакви си 1100 долара...

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
След като някои хора там са си направили труда да ви разгледа документите от това следва,че някой трябва да имrover green написа:Пратихме документи до Сидни, преди 7 месеца, одобрихани,
после до посолството по разпределение(за нас е в Бъфало) supporting documents, дадоха ни фаил # и 4акаме, но решихме да се откажем.
заплати това.И то това не е ''на ти го-дай си ми го'',изгаряш.Съжалявам.
Ако не е много лично,защо се отказахте?
- ablood
- Обратна връзка:
Може и да бъркам, но мисля, че това е такса за обработка на документите ви.
Платили сте си и документите ви са обработени.
Не можеш да отбъркаш бъркани яйца.
Платили сте си и документите ви са обработени.
Не можеш да отбъркаш бъркани яйца.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
-
martatabs написа:След като някои хора там са си направили труда да ви разгледа документите от това следва,че някой трябва да имrover green написа:Пратихме документи до Сидни, преди 7 месеца, одобрихани,
заплати това.И то това не е ''на ти го-дай си ми го'',изгаряш.Съжалявам.
Ако не е много лично,защо се отказахте?
Защото не мисля че си струва да се живее в тази държава и да се хранят мизерниците на social и да се плащат супер големи данаци, и после да казват че имат социална политика и безплатно здравеопазване. Айде няма нужда. ЗА времето прекарано в канада установих 4е мангалите там имат повече предимства от хората с идеи, перспективи и умения.
а между другото днес си получихме залените карти за САЩ, така 4е Канада не е опция вече. Живял съм и в двете страни достатъчно дълго и да кажа коя е по-добрата за нас.
Живи и здрави.