Пътуване София - Атина - Монреал
Пътуване София - Атина - Монреал
Здравейте, искам да попитам има ли някой да пътува на 21.07 през Атина за Монреал. Няма да е лошо да си правиме компания. Моля ако има такива нека драснат по едно ЛС 

Виза - 15.06.2010
Канада - 21.07.2010
Канада - 21.07.2010
- demococcus
Re: Пътуване София - Атина - Монреал
Милис, може ли да споделиш цени и компании за полет през Атина? Силно ме интересува, предвид сегашното ми местоживеене 

Ако може отговора ти да не на лични, а тук във форума. Повечето тук се интересуват от по-евтин вариант за самолетните билите
02-10-2009 г.Документи до Виена
17-09-2010 г.ВИЗИ
17-09-2010 г.ВИЗИ
Ами да - в предвид факта че аз имам познати в Гърция този вариант ме устрои. Предложи ми го едно момче от posoka.com - офис Варна
София - Атина /с една вечер преспиване там/ - Монреал - Едмънтън - 733 евро крайна цена на човек.
За координати може би не е позволено тука, но който иска да ми пише на лични ще ги предоставя, а то ги има и в нета.
Успех на всички и много късмет
София - Атина /с една вечер преспиване там/ - Монреал - Едмънтън - 733 евро крайна цена на човек.
За координати може би не е позволено тука, но който иска да ми пише на лични ще ги предоставя, а то ги има и в нета.
Успех на всички и много късмет

Виза - 15.06.2010
Канада - 21.07.2010
Канада - 21.07.2010
АААА забравих
За съжаление компаниите са три и нали се сещате, че чекинга на багажа и той ще е 3 пъти, но какво да се прави само и само да спестим някое и друго евронцеее
От бг с Bulgaria air
От Атина с Canadian affair
От Монреал с Air Canada
eeee много път многоо летища ама в имато на каузата се прежалим

За съжаление компаниите са три и нали се сещате, че чекинга на багажа и той ще е 3 пъти, но какво да се прави само и само да спестим някое и друго евронцеее

От бг с Bulgaria air
От Атина с Canadian affair
От Монреал с Air Canada
eeee много път многоо летища ама в имато на каузата се прежалим

Виза - 15.06.2010
Канада - 21.07.2010
Канада - 21.07.2010